AMATÖRLERE DESTEK

AMATÖRLERE DESTEK
  Odunpazarı Belediyesi, Amatör Spor Kulüplerine destek vermeye devam ediyor. Dün de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Spor Kulüplerinin isteği doğrultusunda Odunpazarı Belediyesi, amatör spor kulüplerine her sene olduğu gibi...

 


 


Odunpazarı Belediyesi, Amatör Spor Kulüplerine destek vermeye devam ediyor. 


Dün de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Spor Kulüplerinin isteği doğrultusunda Odunpazarı Belediyesi, amatör spor kulüplerine her sene olduğu gibi bu senede nakdi yardımda bulundu.


Odunpazarı Belediyesi yemekhanesinde gerçekleştirilen etkinliğe Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Spor İşleri Daire Başkanı Neşet Arduç, TüFAD genel Başkan Yardımcısı Hüdai Doğu ve TüFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, Futbol il temsilcisi Ethem üzer ile birlikte amatör spor kulüplerinin başkanları katıldı.


 


Odunpazarı’ndaki 32 kulübe 2500 TL nakdi yardımın yapıldığı toplantıda konuşan Başkan Kazım Kurt, “Belediyelerin, amatör spor kulüplerine destek olması en temel görevlerinden birisidir. Odunpazarı Belediyesi olarak bizde bu yardımları gerçekleştirmeye çalışıyoruz. yardım yapıyoruz. Eskişehir’deki amatör spor kulüpleri arasında büyük bir dayanışma var bu konuda sizi kutluyorum” dedi. 


Amatör kulüp temsilcileri de başkan Kurt’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.