SARARSPOR'A ÖZEL KUPA

SARARSPOR’A ÖZEL KUPA
 Türkiye Taekwon do Federasyonu Merkez Hakem Komite Başkanı Aydın Akpınar, Başkan Yardımcısı Tuğrul Erdem ve Uluslararası Hakem Yıldız Çay Sarar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar’ı ziyaret ederek spora katkılarından...

 


Türkiye Taekwon do Federasyonu Merkez Hakem Komite Başkanı Aydın Akpınar, Başkan Yardımcısı Tuğrul Erdem ve Uluslararası Hakem Yıldız çay Sarar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar’ı ziyaret ederek spora katkılarından dolayı kupa takdim ettiler. Takdim töreninde Sarar Spor Kulüp Başkanı Alaattin çoban da hazır bulundu.


Aydın Akpınar yaptığı açıklamada; Sarar’ın spora ve spor camiasına yaptıkları katkıları her zaman takdir ettiklerini belirtti. Sarar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ise yaptığı açıklamada; Sosyal projelerimizden biri olan spor faaliyetleri geleceğimizin nesilleri için önemli bir proje olduğunu herkesin bu konuya destek olmasının gerekliliğine inandığını belirtirken ziyaretlerinden dolayı başkana ve yönetime teşekkür ederek uğurladı.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.