ŞEHİT ALİ GAFFAR OKKAN ZİRVEYİ BIRAKMADI

ŞEHİT ALİ GAFFAR OKKAN ZİRVEYİ BIRAKMADI
Okullar arası Yıldızlar Puanlı Atletizm İl birinciliği dün sona ererken, kızlarda ve erkeklerde Şehit Ali Gaffar Okkan Orta Okulu şampiyon oldu. Erkeklerde Alpu Orta Okulu, kızlarda ise Melahat Ünügür Orta Okulu grup eleme müsabakalarında...

Okullar arası Yıldızlar Puanlı Atletizm İl birinciliği dün sona ererken, kızlarda ve erkeklerde Şehit Ali Gaffar Okkan Orta Okulu şampiyon oldu. Erkeklerde Alpu Orta Okulu, kızlarda ise Melahat ünügür Orta Okulu grup eleme müsabakalarında ilimizi temsil edecekler. 


 


Sazova Vali Sami Sönmez Atletizm pistinde gerçekleştirilen müsabakalarda her branşta müthiş bir heyecan yaşandı. Yıldız atletler ilimizi gruplarda temsil etmek adına kıyasıya mücadele etti.


Erkeklerde 9 okuldan 92, kızlarda ise 8 okuldan 85 atlet ter döktü. Müsabakaların ardından erkeklerde ve kızlarda Şehit Ali Gaffar Okkan Birinci oldu. İlk ikiye giren okulların 4-5 Mayıs tarihlerinde ilimizde yapılacak grup eleme müsabakaların da boy gösterecek olması nedeniyle kızlarda Melahat ünügür Orta Okulu, erkeklerde ise Alpu Orta Okulu da ilimizi temsil edecek.  


Yarışmaların ardından ilk 4’e giren ekipler şu şekilde:


KIZLARDA


1-Şehit Ali Gaffar Okkan Orta Okulu


2-Melahat ünügür Orta Okulu


3-Dr.Halil Akkurt Orta Okulu


4-Ahmet Sezer Orta Okulu


 


ERKEKLER


1-Şehit Ali Gaffar Okkan Orta Okulu


2-Alpu Orta Okulu


3-Sivrihisar Prof.Dr.Mehmet Kaplan Orta Okulu


4-Melahat ünügür Orta Okulu


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.