BUGÜN KONYASPOR İLE OYNUYORUZ

BUGÜN KONYASPOR İLE OYNUYORUZ
 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri kapsamında çoğu ülkede futbol liglerine 2 hafta ara verildi. Kırmızı Şimşekler bu arada üç özel maç yapacak. İlk rakip bugün Atiker Konyaspor. Günü birlik gidilecek maç saat:...

 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri kapsamında çoğu ülkede futbol liglerine 2 hafta ara verildi. Kırmızı Şimşekler bu arada üç özel maç yapacak. İlk rakip bugün Atiker Konyaspor. Günü birlik gidilecek maç saat: 16.30’da başlayacak.


 


Eskişehirspor, milli maç arasında Konyaspor ve Fenerbahçe’nin yanı sıra Hacettepe ile üç hazırlık maçına çıkacak. 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri kapsamında çoğu ülkede futbol liglerine 2 hafta ara verildi. Siyah kırmızılı ekip de milli arayı üç özel hazırlık maçı yaparak değerlendirecek. Bu kapsamda Eskişehirspor, bugün saat 16:30’da Konyaspor’un konuğu olacak. Konya maçının bitiminde eve dönecek olan Es Es, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde çalışmalara devam edecek. Eskişehirspor ikinci hazırlık maçında ise 27 Mart çarşamba günü Hacettepe’yi ağırlayacak. 28 Mart Perşembe Günü de Samandıra Tesisleri’nde saat 18:00’da Fenerbahçe ile mücadele edecek.


Teknik direktör Fuat çapa bu süreçte takıma lige en hazır hale getirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.