KAZANAMIYORSAN KAYBETME

KAZANAMIYORSAN KAYBETME
Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Anadolu Üniversitesi bitime 4 hafta kala ligde tutunmak adına çaba sarf ediyor. Bugün saat:15.00’da deplasmanda Karaman Belediyesi’nin konuğu olacak temsilcimiz de puan yada puanlarla dönmeyi...

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Anadolu üniversitesi bitime 4 hafta kala ligde tutunmak adına çaba sarf ediyor. Bugün saat:15.00’da deplasmanda Karaman Belediyesi’nin konuğu olacak temsilcimiz de puan yada puanlarla dönmeyi hedefliyor.


Bölgesel Amatör Ligde tutunma mücadelesi veren Anadolu üniversitesi dün Karaman’a giderek kampa girdi. Ligde 3 hafta aradan sonra Sarayönü karşısında 1 puan alan temsilcimiz bitime 4 hafta hala düzlüğe çıkamadı.


Antrenör Güven Sabaz ve öğrencileri bugün deplasmanda Karaman Belediyesi ile puan mücadelesi verecek. Mavi Beyazlılar kazanarak bitime 3 hafta kala rahatlamak istiyor. Zorlu maç saat:15.00’da başlayacak. Anadolu bu maçın ardından seçim haftasında müsabaka oynamayacak ve 7 Nisan’da evinde lider Akşehirspor’u konuk edecek.


  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.