ÖZEL MAÇLARDA ÖZEL OYNUYORUZ (1-1)

ÖZEL MAÇLARDA ÖZEL OYNUYORUZ (1-1)
Sezon başı, devre arası ve milli aralarda Sivasspor, Konyaspor ve  Galatasaray gibi  güçlü süper lig takımlarına karşı özel maçlarda daha özel oynayan ve rakiplerine yenilmeyen Eskişehirspor dün de Konya’da Konyaspor’a...



Sezon başı, devre arası ve milli aralarda Sivasspor, Konyaspor ve  Galatasaray gibi  güçlü süper lig takımlarına karşı özel maçlarda daha özel oynayan ve rakiplerine yenilmeyen Eskişehirspor dün de Konya’da Konyaspor’a karşı iyi futbol oynayıp rakibi ile 1-1 berabere kaldı.  Tek gol devre arası Başakşehir’den takımı katılan Mete Kaan’dan geldi. 



KIVANç SAKATLANDIEs-Es milli arada Konyaspor ile oynadığı hazırlık maçında rakibi ile 1-1 kaldı. Daha maçın 7.dakikasında arka adalesinden sakatlanan Kıvanç Karakaş maça devam edemedi.TEK GOL METE’DENKarşılaşmanın ilk yarısını ev sahibi Konyaspor 1-0 önde tamamladı. Maçın 9.dakikasında Uğur Demirok, penaltıdan attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Soyunma odasına 1-0 geride giren Eskişehirspor, maçın 53. Dakikasında Mete Kaan Demir’le 1-1’lik eşitliği yakaladı ve maç ta dostça tamamlandı.İYİ MüCADELE ETTİLERGüçlü takımlarına karşı özel maçlarda daha özel oynayan ve rakiplerine yenilmeyen Eskişehirspor dün de Konyaspor karşısında iyi futbol ve mücadele sergiledi. Teknik direktör Fuat çapa’da maçtaki mücadeleden  memnun kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.