HİÇ BİR ŞEY SENİN GÖZ YAŞIN KADAR DEĞERLİ DEĞİL

HİÇ BİR ŞEY SENİN GÖZ YAŞIN KADAR DEĞERLİ DEĞİL
  Kritik Elazığ galibiyeti ile önemli bir engeli aşan Eskişehirspor’da son dakikalarda sakatlanan ve omuzu kırılan Cemali Sertel’in sakatlığı takın arkadaşları, teknik kadroyu ve taraftarı üzdü.  Kritik Elazığ maçında...

 


 Kritik Elazığ galibiyeti ile önemli bir engeli aşan Eskişehirspor’da son dakikalarda sakatlanan ve omuzu kırılan Cemali Sertel’in sakatlığı takın arkadaşları, teknik kadroyu ve taraftarı üzdü.  


Kritik Elazığ maçında uzatma dakikalarında takıma penaltı kazındıran Cemali Sertel işte o pozisyonda acılar içinde kendini yerde buldu. Aslında ilk anda sıcağı sıcağına omzunda kırığı fark edemeyen Cemali yapılan ilk tedavinin ardından kırık olduğunu öğrendi ve  gözyaşları içinde hemen ambulans ile hastaneye götürüldü.  


Bir söz vardır “Gözyaşları acının sessiz sözleridir” diye Eskişehirsporlu Cemali için de maç sonu böyleydi. Galibiyete sevinemedi. Takım arkadaşları hemen ambulansın yanına gelerek Cemali’nin acısına ortak olurken, “Hiçbir şey senin göz yaşın kadar değerli değil” der gibiydi.


Maç sonu açıklama yapan Eskişehirspor teknik direktörü Fuat çapa ise “Cemali'nin durumu bizi üzdü. Galibiyete sevindik ama sakatlığı kötü oldu. Omzunun kırık olduğunu öğrendik. Maalesef bizim adımıza üzücü bir haber oldu. İyi oynarken olması bizi üzdü. Futbolun içerisinde olan bir durum. ümit ederim ki kısa bir zamanda katılmasını istiyoruz” dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.