YİNE GEÇİT VERMEYELİM

YİNE GEÇİT VERMEYELİM
Daha önce Ümraniye ile 5 maç yapan Kırmızı Şimşekler  1 kez galip gelirken, 4 maçta berabere tamamlandı. Es-Es Cumartesi günkü maçta da rakibine geçit vermeyecek.  6. MÜCADELE OLACAKEskişehirspor Cumartesi günü deplasmanda...

Daha önce ümraniye ile 5 maç yapan Kırmızı Şimşekler  1 kez galip gelirken, 4 maçta berabere tamamlandı. Es-Es Cumartesi günkü maçta da rakibine geçit vermeyecek.


 


 


6. MüCADELE OLACAK


Eskişehirspor Cumartesi günü deplasmanda ümraniyespor ile karşılaşacak. İki takım arasında oynanacak olan bu zorlu mücadele için ilginç bir istatistik bilgisi de bulunuyor. Resmi maçlara göre ev sahibi ümraniyespor'un Eskişehirspor'a karşı hiç galibiyeti bulunmuyor. Hafta sonu oynanacak olan bu maç iki takım arasında oynanacak olan 6. mücadele olacak. Kırmızı Şimşekler bu zamana kadar, İstanbul temsilcisini bir kez devirme başarısı gösterirken 4 maç da beraberlik ile sonuçlanmış durumda.


İLK MAç 2-2


Sezonun ilk yarısında Eskişehir'de oynanan maç 2-2 eşitlikle sonuçlanmıştı.Es-Es’in gollerini Mehmet Feyzi Yıldırım ve Alperen Kocabaş atarken,   Leandro ve Madında’dan g eldi.


Ligde  Eskişehirspor 31 puanla 14. Sırada yer alırken, ümraniyespor ise 49 puanla 6. Sırada bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.