KARATAŞ BAŞKAN BİNGÖL'Ü GÖREVE DAVET ETTİ

KARATAŞ BAŞKAN BİNGÖL’Ü GÖREVE DAVET ETTİ
Meşelikspor başkanı Emre Karataş TÜFAD Eskişehir Şube başkanı Ahmet Bingöl’ü göreve davet ederek, “Biz buradan soruyoruz kiralık antrenörlük nedir? Aynı olaylar süper amatör kümede olsa aynı şekilde mi davranırsınız?...

Meşelikspor başkanı Emre Karataş TüFAD Eskişehir Şube başkanı Ahmet Bingöl’ü göreve davet ederek, “Biz buradan soruyoruz kiralık antrenörlük nedir? Aynı olaylar süper amatör kümede olsa aynı şekilde mi davranırsınız? Belgelerini kiraya verdikleri tespit edilen antrenörler bellidir. Resmi prosedür, kurallar neyse uygulansın istiyoruz. TüFAD Eskişehir Şube Başkanım Ahmet Bingöl'ün konuyu araştırıp sorumluların cezalandırılmasını bekliyoruz” dedi.


Meşelik Spor Kulübü başkanı Emre Karataş açtı ağzını yumdu gözünü. 2.Amatör Küme de bazı kulüplerin 4 resmi maça antrenörsüz çıktığını ve bu kulüplere bazı antrenörlerin belgelerini kiraladıklarını öğrendiklerini belirerek şu açıklamalarda bulundu:
“Meşelik Spor kulübü olarak 2.amatör ligine 2018-2019 sezonunda katılım yapmaktayız. Yeni kurulan bir kulübüz. Resmi kurallara elimizden geldiği ölçüde uymaya gayret gösteriyoruz. Centilmen bir şekilde de mahallemizi temsil ediyoruz. Kurallar gereği resmi müsabakalar başlamadan önce Gürol Bakırcı hocamızla sözleşme imzaladık. Amatör bir kulübün en az 4 dört resmi maça antrenörsüz çıktığını öğrendik. Ama sonra maçlara çıktığımızda esame listelerinde resmi antrenör ismi var ancak kendisi yok. Sorduk ‘Nerde antrenör’ diye, ‘Biz onun diplomasını kiraladık’ dediler. Resmi maçlarda kiralık Antrenör sözleşmesi var mıdır? Baktık, sorduk, araştırdık ama böyle bir şey yok. Saha komiserine söyledik ‘Ses’ yok. Hakemler de bu konuda yapabilecekleri bir şey olmadıklarını söylüyorlar. Simdi biz buradan soruyoruz kiralık antrenörlük nedir? Aynı olaylar süper amatör kümede olsa aynı şekilde mi davranırsınız? Bir amatör kulüpte resmi antrenör olmadan sporcu sağlığı hiçe sayılmaz mı? Kim yaptırıyor bu antrenmanları? Bu cinayettir. Yüzlerce antrenör var bu şehirde. 70 tane de kulüp var. Takım sayısının on katı antrenör var. Fakat yaşananlarda ortada buraya çözüm getirilmesini istiyoruz. Resmi prosedür, kurallar neyse uygulansın istiyoruz.2.amator ligi kendi başına bırakılacak lig değildir. Yetkilileri göreve davet ediyorum. Amatör ligde mücadele ettiğimiz ve grubumuzda ki takımlardan Günyüzüspor Murat özdemir’in, Sultanderespor Osman çetin’in, Eğitimspor ise ümit çamurdepen’in belgelerini kiraladıkları tespit edilmiştir. Bu antrenörlerin maçlarda yer almadığı, esame listelerinde isimlerinin yazıldığı, saha komiserlerinin ve hakemlerin buna bir şey yapamadıkları ve dikkate almadıkları gözlenmiştir.
Biz Meşelik Spor Kulübü olarak TüFAD Başkanım Ahmet Bingöl'ün konuyu araştırıp sorumluların cezalandırılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.