"OSMANLI'YI YENEN ÜMRANİYE'Yİ NEDEN YENMESİN?"

“OSMANLI’YI YENEN ÜMRANİYE’Yİ NEDEN YENMESİN?”
 Emre Güral Ümraniye maçıyla ilgili iddialı. Tecrübeli golcü “Ümreniyespor deplasmanına 3 puan için gidiyoruz. Osmanlıspor gibi bir takımı deplasmanda yenen bir Eskişehirspor, Ümraniyespor’u da neden yenmesin. Güzel bir...

 Emre Güral ümraniye maçıyla ilgili iddialı. Tecrübeli golcü “ümreniyespor deplasmanına 3 puan için gidiyoruz. Osmanlıspor gibi bir takımı deplasmanda yenen bir Eskişehirspor, ümraniyespor'u da neden yenmesin. Güzel bir galibiyet serisi yakaladık ve devam ettirmek istiyoruz. Takım olarak iyi çalışıyoruz. Rakibimizi iyi analiz ettik. İstanbul'a beraberlik için değil kazanmak için gideceğiz” dedi.


 


Maç Maç İlerliyoruz


Eskişehirspor'un tecrübeli golcüsü Emre Güral Radyospor'dan Salim Manav'a konuştu.


30 yaşındaki oyuncu programda kendisine yöneltilen sorulara, "Kötü bir serinin ardından son iki maçta 6 puan aldık. Şanssızlığımızı kırdık. ümreniyespor deplasmanına 3 puan için gidiyoruz.


Kalan maçlar için puan hedefi belirlemedik. Biz maç maç gitmek istiyoruz. Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Eskişehirspor her zaman maçlarına 3 puan için çıkan bir takımdır. Biz alabildiğimiz en yüksek puanı alarak sezonu tamamlamak istiyoruz.


 


Potansiyelleri Yüksek


Eskişehirspor'da ciddi anlamda yetenekli genç oyuncular var. özellikle Mehmet özcan ve Cemali Sertel isimleri ön plana çıktı. İkisi de ilerleyen yıllarda Avrupa kulüplerinde rahatlıkla forma giyebilirler. Cemali'nin bonservisini Başakşehir aldı. Mehmet özcan ile ilgilenen ciddi kulüplerin olduğunu duyuyoruz. Takımımızda potansiyeli yüksek oyuncular da var. Bu takımdaki gençleri tüm futbol seveler takip ediyor ve biliyor. Yakaladıkları performans ortada. İnanıyorum ki ikisi de çok iyi yerlere gelecektir.


 


Mehmet Lille’e Gitsin


Mehmet özcan çok savaşçı, çalışkan ve potansiyelli bir oyuncu. Hedeflerini büyük birisi. Lille ve Beşiktaş'ın ilgilendiğini duyduk ve basından okuduk. Mehmet özcan çok mütevazi bir futbolcu. önemli bir yetenek. Emre abisi olarak Beşiktaş'a gitmesinden ziyade Avrupa'da Lille gibi takımlarda forma giymesini isterim. Orada kendisini daha çok geliştirebilir ve çok daha iyi yerlere gelebilir.


 


Alt Yapıya önem Verilmeli


Türk futbolunun altyapıya ciddi önem vermesi gerekiyor. Avrupa’da büyümüş birisi olarak söyleyebilirim ki bizim yerli oyuncularımız ciddi yetenekli oyuncular. Sabırlı olarak doğru bir şekilde yetiştirilirlerse ciddi yıldızlar çıkartabiliriz. Almanya, Hollanda gibi ülkelerde doğru sistem ve eğitim olduğu için bir çok yıldız yetiştiriyorlar. Bizim de bu şekilde davranmamız gerekiyor. Bugün bütün dünya Ajax gerçeğini konuşuyor. Ajax gibi takımlar doğru sistem ve doğru eğitimin sabırlı bir şekilde işlenmesi ile sağlanıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.