SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ...

SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ…
 Şehit Soner Özübek Orta Okulu özel sporculuğu 5 Türkiye birinciliği, 1 Türkiye üçüncülüğü ve 1 Türkiye dördüncülüğünü Eskişehir’e getirdi.  Okullar Arası Özel Sporcular Türkiye Şampiyonası 11-14 Nisan tarihleri...

 Şehit Soner özübek Orta Okulu özel sporculuğu 5 Türkiye birinciliği, 1 Türkiye üçüncülüğü ve 1 Türkiye dördüncülüğünü Eskişehir’e getirdi. 


 


Okullar Arası özel Sporcular Türkiye Şampiyonası 11-14 Nisan tarihleri arasında Mersin’de düzenlendi. Şehit Piyade Astsubay çavuş Soner özübek Orta Okulu özel Eğitim Sınıf öğrencileri Atletizm ve Yüzme branşında ilimizi başarıyla temsil etti.


Atletizm branşında Binnur Erdağ 300 metre de Türkiye birincisi olurken, 100 metre de ise Türkiye beşinciliğini elde etti.


Yüzme branşı 50 ve 100 metre serbest ve 50 ve 100 metre sırtüstü stilde Mustafa Emir Koralay Türkiye birincisi olurken, Talha Nurettin Dinçer 100 metre sırtüstünde Türkiye üçüncüsü, 50 metre sırtüstü Türkiye dördüncülüğüne ulaştı.


Okul idaresi “öğretmenlerimiz Zekiye Gülleci ve Sedat Gülleci'ye okulumuz adına teşekkür eder, öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ederiz” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.