ALLAH'IM ... FİNALE GİDİYORUZ(24-31)

ALLAH’IM … FİNALE GİDİYORUZ(24-31)
Selkaspor yarı final ilk maçında dün Batman Belediyesi’ni deplasmanda 31-24 yenerek rövanş öncesi büyük avantaj yakaladı. Beton Adamlar 28 Nisan’da ligde, 1 Mayıs’ta ise kupa rövanşında Batman’ı konuk edecek. Ekibimiz...

Selkaspor yarı final ilk maçında dün Batman Belediyesi’ni deplasmanda 31-24 yenerek rövanş öncesi büyük avantaj yakaladı. Beton Adamlar 28 Nisan’da ligde, 1 Mayıs’ta ise kupa rövanşında Batman’ı konuk edecek. Ekibimiz Pazar günü ise saat:14.30’a Beykoz Belediyesi’nin konuğu olacak.


 


EMİN ADIMLARLA KUPAYA


Selkaspor Türkiye Kupası finaline artık çok yakın…


Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında deplasmanda karşılaştığı 1955 Batman Belediyespor karşılaşmasında sahadan 31-24 galip ayrılarak finale bir adım daha yaklaşan ekibimiz kupaya emin adımlarla ilerliyor.


Batman 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 16-12 üstün kapatan ekibimiz ikinci yarıda farkı 7 sayıya kadar çıkartarak büyük avantajı cebine koydu.


Temsilcimizin aldığı kritik galibiyette Coşkun kalesinde gösterdiği performansla göz doldururken; Todorovic 8, Jaballah 6, Alp Eren 5, Peskov 4, Durmuş Ali ve Yiğit 3’er, Nikola ve Genco ise 1’er golle skora katkı sağladılar.


 


FİNALDE RAKİP BEŞİKTAŞ OLACAK


Yarı finalin diğer ayağında Beykoz Belediyesi’ni ağırlayan Beşiktaş sahadan 37-26 galip ayrılarak finale göz kırptı. Yarı final rövanş maçları 1 Mayıs’ta oynanacak. Kupa finali ise 15 Mayıs’ta İstanbul’da…


Selkaspor bugün direkt olarak İstanbul’a geçiyor. önce 21 Nisan Pazar günü İstanbul’da saat:14.30’da Beykoz Belediyesi ile ardından 28 Nisan’da  evinde Batman Belediyesi evinde lig maçlarına çıkacak temsilcimiz 1 Mayıs’ta ki rövanşta finalin kapısını sonuna kadar aralayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.