İNANMIŞ ÇOCUKLAR(3-0)

İNANMIŞ ÇOCUKLAR(3-0)
 Ümraniye’yi Necdet Yıldırım sahasında ağırlayan U17 takımımız antrenör Yasin Söğüt ile müthiş şaha kalkarak rakibini 3-0 yendi. Goller Onurhan, Bilal ve Emre Kuday’dan geldi. Ceyhun Göray gözetiminde sahaya çıkan...

 ümraniye’yi Necdet Yıldırım sahasında ağırlayan U17 takımımız antrenör Yasin Söğüt ile müthiş şaha kalkarak rakibini 3-0 yendi. Goller Onurhan, Bilal ve Emre Kuday’dan geldi.


 Ceyhun Göray gözetiminde sahaya çıkan U19 takımımız ise öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayınca ümraniye ile 2-2 berabere kaldı. Eray ve Erdem’in golleri galibiyet için yetmedi…  


 


Cesaret İster


Genç Şimşekler dün çok kritik iki maça çıktı. Necdet Yıldırım sahasında düşme hattından bir an önce çıkmak isteyen U17 takımımız ümraniye’yi konuk etti. Antrenör Yasin Söğüt bu karşılaşmada U16 takımından eski öğrencileri olan 5 oyuncuya forma vererek büyük bir cesaret örneği gösterdi. Onurhan’ın golüyle soyunma odasına önde giden Söğüt’ün talebeleri ikinci yarıda Bilal ve Emre Kuday ile sonuca gşiderek çok değerli 3 puanı hanesine yazdırdı.


 


U19’lar Koruyamadı


Eskişehirspor U19 takımımız da dün ümraniye’yi ağırladı. Geriye düşmesine rağmen Eray ve Erdem ile goller bulan Genç Şimşekler ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. Ancak ikinci yarıda skoru koruyamayan Ceyhun Göray’ın öğrencileri 1 puana razı oldu. Eskişehirspor U17 ve U19 takımlarımız 27 Nisan’da deplasmanda oynayacakları Afjet Afyon maçlarını kazanmaları halinde ligde kalmak adına dev bir adım atacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.