ŞİMŞEKLERE MİNİKLERDEN ZİYARET

ŞİMŞEKLERE MİNİKLERDEN ZİYARET
  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Eskişehirspor alt yapısındaki minik sporcular A takım antrenmanını izledi.Dün topbaşı yapan Şimşeklere alt yapıdaki oyuncular ziyarette bulundu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik...

 


 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı nedeniyle Eskişehirspor alt yapısındaki minik sporcular A takım antrenmanını izledi.


Dün topbaşı yapan Şimşeklere alt yapıdaki oyuncular ziyarette bulundu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı nedeniyle Eskişehirspor alt yapısındaki minik sporcular A takım antrenmanını izledi. Teknik direktör Fuat çapa ve oyuncular miniklere büyük ilgi gösterdi.  Minikler Afyon maçında teknik kadro ve oyunculardan galibiyet istedi. İLK çALIŞMAöte yandan Es-Es’li oyuncular  2 günlük iznin ardından Afyon maçı hazırlıklarına başladı. Dün öğleden sonra tesislerde bir araya gelerek 28 Nisan Pazartesi akşamı oynayacakları Afyon maçı hazırlıklarına başlayan Es-Esli oyuncular teknik direktör Fuat çapa gözetiminde haftanın ilk çalışmasını yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.