İPLER ES-ES'İN ELİNDE

İPLER ES-ES’İN ELİNDE
  Son 4 maça ligde kalma mücadelesi veren rakipleri Giresun, Afyon ve Elazığ’a karşı daha avantajlı giren Kırmızı Şimşekler Pazartesi akşamı oynanacağı maçta Afyon’u yenip, ligde kalmayı da garantilemek istiyor.   ...

 


 Son 4 maça ligde kalma mücadelesi veren rakipleri Giresun, Afyon ve Elazığ’a karşı daha avantajlı giren Kırmızı Şimşekler Pazartesi akşamı oynanacağı maçta Afyon’u yenip, ligde kalmayı da garantilemek istiyor.        


ES-ES AVANTAJLI


Son 4 maça rakiplerine göre avantajlı giren Eskişehirspor Pazartesi akşamı Afyon’u da yenerek iyice rahatlamak istiyor.


Sezona şampiyonluk hedefi ile hazırlanan Eskişehirspor transfer tahtasının açılmaması üzerine ilk 19 maça genç bir ekip ile çıkmıştı. Ardından transfer tahtasının açılması ile birlikte ligde kalma mücadelesi veren Şimşekler son 3 maçta kritik 7 puan alıp, rakiplerini de kaybetmesi ile birlikte düşme hattından uzaklaştı.


KENDİ KADERİ KENDİ ELİNDE


32 puanda olan Eskişehirspor Pazartesi akşamı 25 puanlı Afyonspor’u konuk edecek.23 puanlı Elazığspor deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşırken, 29 puanlı Giresunspor ise Gazişehir ile deplasmanda oynayacak. Kırmızı Şimşekler Pazartesi akşamı kazanırsa ligde kalmayı da büyük ihtimalle garantileyecek.    


çAPA MOTİVESİ


Teknik patron Fuat çapa bugünden itibaren Afyon maçına oyuncularını motive edecek. özellikle rehavet konusunda uyarı yapacak olan Fuat hoca Pazartesi akşamı oynanacak olan Afyon maçını kazanarak son 3 maça stressiz çıkmak istediklerini belirtti. Bu konuda oyuncuları ile de bire bir konuşmalar yapan çapa puan kaybı istemiyor.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.