ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONLARI OMUZLADI

ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONLARI OMUZLADI
 Okullar arası Küçükler Futbol İl birinciliğinde şampiyon Melahat Ünügür oldu. Şampiyon küçükleri, Melahat Ünügür’ün şampiyon olan Yıldız Futbolcuları omuzlarına alarak tebrik etti. Müsabakaların ardından dereceye...

 


Okullar arası Küçükler Futbol İl birinciliğinde şampiyon Melahat ünügür oldu. Şampiyon küçükleri, Melahat ünügür’ün şampiyon olan Yıldız Futbolcuları omuzlarına alarak tebrik etti. Müsabakaların ardından dereceye giren tüm ekiplere kupa ve madalyaları takdim edildi…


 


Abdurrahman Temel sahasında Minik Kramponların resitali dün sona erdi. Nefesleri kesen karşılaşmalarda dün final maçının heyecanı yaşandı.


Melahat ünügür Ortaokulu ile Hızırbey İmam Hatip Orta Okulu karşı karşıya geldi. Beklentilerin aksine rahat bir oyun ortaya koyan Melahat ünügür zor maçı kolaya çevirerek sahadan 4-0 gibi net bir skorla galip ayrıldı ve şampiyonluğa ulaştı.


üçüncülük kapışmasında Mustafa Kemal Orta Okulu’nu 2-0 yenen ümit Yaşar Oğuzcan Ortaokulu günün sevinen diğer ekibi oldu.


KUPALARINI ALDILAR


Karşılaşmaların ardından düzenlenen tören ile dereceye giren tüm ekiplere kupa ve madalyaları takdim edildi. Müsabakaların ardından Melahat ünügür Orta Okulu küçük erkek futbol takımı oyuncularını Yıldız futbolcular omuzlarına alarak tebrik etti. Renkli görüntülere sahne olan Küçük Erkekler Futbol il birinciliği yine güzel görüntülerle son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.