"BİZ İŞİMİZE BAKACAĞIZ"

“BİZ İŞİMİZE BAKACAĞIZ”
Eskişehirspor’da teknik direktör Fuat Çapa Afyon maçının kendileri açısından önemli olduğunu belirterek “Son maçlarda aldığımız başarılı sonuçlar ile rahatladık. Ancak iyice rahatlamak için Pazartesi akşamı Afyon’u...

Eskişehirspor’da teknik direktör Fuat çapa Afyon maçının kendileri açısından önemli olduğunu belirterek “Son maçlarda aldığımız başarılı sonuçlar ile rahatladık. Ancak iyice rahatlamak için Pazartesi akşamı Afyon’u da yenmek zorundayız” dedi.


 


Fuat hoca ligi de değerlendirerek “Ligde hangi takımın küme düşeceği bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz işimize bakacağız. Kalan 4 maçımızda da en iyi sonuçları almak istiyoruz” dedi.


 


 


“AYNI CİDDİYET İLE HAZIRLANACAĞIZ”


Son haftalardaki başarılı sonuçlar ile rahatlayan ve alt sıralardaki takımlar ile puan farkını da açan Eskişehirspor’da teknik direktör Fuat çapa Afyon maçının kendileri açısından önemli olduğunu belirterek “özellikle son 3 maçta aldığımız 7 puan ile iyi bir çıkış yaptık. Pazartesi akşamı da Afyonspor’u konuk edeceğiz. Biz bu maçı da kazanmak zorundayız. Her zamanki gibi maça hazırlanacağız ve aynı ciddiyet ile çıkıp, rakibimizi yeneceğiz. Oyuncularıma da bu konuda gerekli konuşmaları yapıyorum” dedi 


“BİZİ İLGİLENDİRMİYOR”


çapa ligi de değerlendirerek “Gerçekten sıkıntılı bir sezon geçirdik. Zor bir sürecin ardından son haftalara sıkıntısız girmek istiyoruz. Bu nedenle de Afyon’u yenmek istiyoruz. Hangi takımın küme düşeceği bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz işimize bakacağız ve kalan maçları da en iyi sonuçlar ile tamamlayacağız” dedi.


TEK çALIŞMA YAPTILAR…


 öte yandan Şimşekler Afjet Afyonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah Kırmızılı takım dün de tek çalışma yaptı. Teknik Direktör Fuat çapa gözetimindeki yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başlarken,  beşe iki çalışmanın ardından çalışma çift kale maç ile son buldu. Es-Es bugünde tek idman yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.