FEDERASYON ANADOLU'YU HARCADI

FEDERASYON ANADOLU’YU HARCADI
Anadolu Üniversitesi Genç Kız Hentbol takımı Federasyon tarafından Türkiye Şampiyonası finallerinden diskalifiye edildi. Teknik Kurul Başkanlığının onay verdiği raporu hiçe sayan Federasyon kendi içinde çelişirken, Anadolu...

Anadolu üniversitesi Genç Kız Hentbol takımı Federasyon tarafından Türkiye Şampiyonası finallerinden diskalifiye edildi. Teknik Kurul Başkanlığının onay verdiği raporu hiçe sayan Federasyon kendi içinde çelişirken, Anadolu üniversitesi genç bayan hentbol takımının emekleri hiç edildi.


 


2 Senedir İzin Veriliyordu


Anadolu üniversitesi Genç Bayan Hentbol takımımız Federasyon tarafından resmen harcandı. Federasyon finallerde ekiplerin en az 12 oyuncuyla sahaya çıkması talimatını 2 senedir uyguluyor. Fakat bu 2 sene boyunca raporu olan oyuncuların müsabakalara çıkmamasına izin veriliyordu.


 


Teknik Kurul Kararını Hiçe Saydılar


Anadolu üniversitesi finaller öncesi çapraz bağ ameliyatı geçiren Ela örgen’in durumunu Teknik Kurul başkanı Hikmet Vurgun’a yazılı olarak beyan ederek, raporları iletti. U oyuncunun Mudanya’ya getirilmemesinin sıkıntı olup olmayacağını sordu. Vurgun’da yazılı olarak durumu Federasyona aktardı ve onay alındı ki ekibimiz ilk iki maçını kazanarak gruptan çıkmayı garantiledi.  Ne hikmetse kulüplerin itiraz etmesi üzerine ancak şampiyonanın üçüncü gününde diskalifiye edilen Anadolu üniversitesi’nin maçlara 11 kişi çıkmasına izin veren Federasyon kendi içinde çelişkiye düştü.  Teknik Kurul Başkanı Hikmet Vurgun’un yazılı beyanı da dikkate alınmadı.


 


‘Mağdur Edildik’


Hal böyle olunca da Anadolu üniversitesi Genç Bayan Hentbol takımının emekleri harcanmış oldu. Antrenör Murat Kabadayı “Yaşanılanlar inanılır gibi değil. Biz her türlü resmi girişimlerimizi yapmamıza ve onay almamıza rağmen, Federasyon kendi içinde çelişkiye düşerek bizleri mağdur etmiştir. Bu konuda her türlü hakkımızı arayacağız” dedi.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.