"ES-ES FORMASINI SÜPER LİGDE DE GİYMEK İSTİYORUM"

“ES-ES FORMASINI SÜPER LİGDE DE GİYMEK İSTİYORUM”
   “Ümraniyespor deplasmanında kariyerimin ilk golünü atmayı başardım. Altyapıda oynadığım günlerden itibaren bu golü atacağım günün hayalini kuruyordum. Golü attıktan sonra kendimi kaybettim. Nasıl sevindiğimi çok...

 


  “ümraniyespor deplasmanında kariyerimin ilk golünü atmayı başardım. Altyapıda oynadığım günlerden itibaren bu golü atacağım günün hayalini kuruyordum. Golü attıktan sonra kendimi kaybettim. Nasıl sevindiğimi çok net hatırlamıyorum. Anlamadım yani. İnşallah gollerimin devamı gelir”


 “Afyonspor maçına sıkı hazırlanıyoruz. Rakibimizi yenersek matematiksel olarak çok rahatlayacağız. Bu maçtan alınacak bir 3 puan sıradan bir galibiyetten daha kıymetli olacaktır”


  “Teknik Direktörümüz Fuat çapa'ya biz futbolcuların çok şey borçlu olduğunu düşünüyorum. Gelişimimiz açısından kendisinin çok büyük katkıları var. Bize güvendi ve bu formayı verdi. Bizde elimizden geleni yaptık”


 


 “Eskişehirspor forması ile Süper Lig'e çıkmayı çok istiyorum. Bu takımla şampiyonluk yaşayarak Süper Lig'de Eskişehirspor formasını terletmek istiyorum. İlerleyen yıllarda Avrupa'da formayı da çok isterim. İngiltere Premier Ligi çok beğeniyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.