FUTBOL ALT YAĞI DERNEĞİ'NDEN VEFALI İFTAR

FUTBOL ALT YAĞI DERNEĞİ’NDEN VEFALI  İFTAR
  Her yıl geleneksel hale gelen Futbol Alt Yapı Derneği’nin iftar programı önceki akşam gerçekleştirildi. Kanlıkavak Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeği öncesinde tesislerin dizayn edilmesinde maddi manevi destekte bulunanlar...

 


 Her yıl geleneksel hale gelen Futbol Alt Yapı Derneği’nin iftar programı önceki akşam gerçekleştirildi. Kanlıkavak Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeği öncesinde tesislerin dizayn edilmesinde maddi manevi destekte bulunanlar ile yeni yapılan odaların giderlerini üstlenen kişi ve kurumlara plaket verildi.


 


Eskişehir Futbol Alt Yapı Derneği'nin geleneksel hale gelen iftar  programı önceki akşam gerçekleştirildi. Kanlıkavak Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğine Eskişehirspor'un efsane futbolcuları, TüFAD Genel Başkan Yardımcısı Hüdai Doğu, EASKF Başkanı Sadri Atam, TüFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl ve Derneğin eski başkanları, yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.


 


Destek Verenlere Plaket


İftar yemeği öncesinde düzenlenen törenle derneğe maddi ve manevi destek olanların yanı sıra tesislerde yeni yapılan odaların giderlerini üstlenen kişi ve kurumlara plaketleri takdim edildi. Törende Dernek Başkanı Sabahattin Tekin, Sosyal tesislere katkı sağlayanlara teşekkür ederken “Biz çok büyük bir aileyiz. Ayrışmadan birleştirici olarak bu şehrin futboluna hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu derneğin amacı ve misyonu bellidir. Şehrimizin yetenekli oyuncularının gelişimleri ve en büyük markamız olan Eskişehirspor’a kazandırılması için bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere güvenen, inanan ve desteklerini esirgemeyenlere tekrar tekrar teşekkür ediyorum” dedi.


 


Katılım Oldukça Büyüktü


Kanlıkavak tesislerinde gerçekleştirile iftar etkinliğine katılım bir hayli fazla oldu. Sporcu velilerinin de katılım gösterdiği iftar yemeğinde yoldan geçenler ve birçok üniversite öğrencisi de hemen davet edildi. Güzel ne nezih bir ortamda yapılan etkinlik adına yakışır şekilde oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.