BETON ADAMLAR İFTARDA MORAL DEPOLADI

BETON ADAMLAR İFTARDA MORAL DEPOLADI
  Erkekler Hentbol Türkiye Kupasında finale yükselen Selkaspor’da final maçı öncesinde takım moral yemeğinde bir araya geldi. İftar programı ve moral yemeği olarak düzenlenen organizasyona Selkaspor Kulüp Başkanı Mert Kaya,...

 


 


Erkekler Hentbol Türkiye Kupasında finale yükselen Selkaspor'da final maçı öncesinde takım moral yemeğinde bir araya geldi. İftar programı ve moral yemeği olarak düzenlenen organizasyona Selkaspor Kulüp Başkanı Mert Kaya, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, oyuncular ve Eskişehir spor basınının önemli isimleri katıldı.


 


“Bu Ekibe Sonuna Kadar Güveniyorum”


Yemekte final maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Selkaspor Başkanı Mert Kaya; "Artık sezon sonuna geldik. Yoğun bir sezonu geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Ligde oynayacağımız Göztepe maçı ile lig sona erecek. Avrupa Kupaları hedefimizi başardık. Avrupa önümüzdeki sezonda da yine Eskişehir'e gelecek. İzmir'de Beşiktaş ile final maçında karşılaşacağız. Son bir 60 dakikamız kaldı. Ben takımımıza güveniyorum. Güçlerini biliyorum. çok iyi çalıştıklarını ve hazırlandıklarını biliyorum. Taraftar desteği ile Beşiktaş'ı İzmir'de yenebiliriz. İyi bir mücadele örneği göstererek bu maçı kazanmak ve Türkiye Kupası'nı da Eskişehir'e getirmek istiyoruz" dedi.


 


“Son Topa Kadar Savaşacağız”


Selkaspor Başantrenörü Okan Hulusi Halay ise "Geçtiğimiz haftayı çok olumlu bir şekilde değerlendirdik. Artık tek amacımız Kupayı Eskişehir'e getirmek. Beşiktaş'a karşı galip gelmek kolay değil. Ancak Selkaspor bunu başarabilecek bir takım. Tüm oyuncularımız maça iyi hazırlanıyor. Bu takım o kupayı Eskişehir'e getirebilmek için sonuna kadar mücadele edecek, son topa kadar savaşacak bir takım. Eskişehir'de hentbole karşı inanılmaz bir sevgi var. Bizi her maç desteklemeye çalışıyorlar. Final maçı İzmir'de oynanacak. Ben taraftarlarımızın o salonu dolduracağına eminim. Onlarında desteği ile Türkiye Kupasını kazanmak istiyoruz " açıklamalarında bulundu.


 


“Biz Daha çok İstiyoruz”


Selkaspor'un tecrübeli file bekçisi İbrahim Demir'de kupayı kazanarak Eskişehir'e getirmek istediklerini söyledi. İbrahim Demir açıklamalarında, " Beşiktaş çok iyi bir takım. Bende o takımda yıllarca forma giydim ve şampiyonluklar yaşadım. Biz onlardan daha çok bu kupayı kazanmak istiyoruz. Final maçlarının çok da favorisi olmaz. Daha çok isteyen, daha çok savaşan ve gelen şansları daha iyi değerlendiren taraf kupayı alır. Takımda moral motivasyonu çok üst seviyede. Final maçı oynamak da çok kıymetli ancak bu güzel kente bir kupa getirmeyi çok istiyoruz.."


 


“Finalin Favorisi Olmaz”


Selkaspor'un başarılı sağ kanat oyuncusu Yiğit Eröz'de final maçı öncesinde duygularını paylaştı. 30 yaşındaki oyuncu, "Final maçına çok ciddi bir şekilde hazırlandık. Beşiktaş favori olarak gösteriliyor ancak biz böyle düşünmüyoruz. Biz bu kupayı kazanmak için sonuna kadar savaşacağız. Taraftarımız tribünde olduğu zaman biz çok daha etkili bir performans sergiliyoruz. Bize pozitif bir enerji veriyorlar. Final maçında da tribünde olacak tüm taraftarlarımıza, maça gelemeyip duaları ile yanımızda olan tüm sevenlerimize şimdiden teşekkür etmek istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.