"BORCUMUZ 180 MİLYON"

“BORCUMUZ 180 MİLYON”
  Eskişehirspor Mali Asbaşkanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından twitler atarak kulübün borcu ile ilgili bilgi veri.Yönetimde her şeyi şeffaf olarak kamuoyuna bilgi veren Mehmet Şimşek dün de attığı twitlerde, "Konu Eskişehirspor...

 



Eskişehirspor Mali Asbaşkanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından twitler atarak kulübün borcu ile ilgili bilgi veri.


Yönetimde her şeyi şeffaf olarak kamuoyuna bilgi veren Mehmet Şimşek dün de attığı twitlerde, "Konu Eskişehirspor olunca en çok merak edilen ve konuşulan konulardan biri de kulübün tam net kaç lira borcu olduğudur. Borcumuz 180 milyon TL. Ve ne kadar uğraşırsak uğraşalım döviz artışında borç yükseliyor. Kongrede herkes eline bir kitapçık alacak ve nereye ne kadar borç var hepsini öğrenecek. Her yeni gün eklenen dosya ve davalar borç çıtasını yükseltiyor. Gelen borçta döviz cinsindense borç daha da katlanıyor. Bu borç zor yönetiliyor. çözüm konuşmaktan geçiyor. Kırmak ve bölünmek yerine tüm Eskişehirsporluların ve şehrin birleşmesi, sportif başarı ve altyapıdan geçiyor. Geç olmadan güç olalım. Şimdi Eğer Euro üstünden Eskişehirspor kulübümüze borç yada fon sağlansaydı dövizdeki artış sonucu borç kaç milyon lira olurdu siz hesaplayın. Şahsi fikrimdir kimseyi bağlamaz. Kulübün yüzde 25 'inin 30milyon Euro'ya alınıp şirketleşmeye gidilmelidir. Borçsuz ve hedefi olan bir Eskişehirspor için. Taraftarının da desteğiyle Süper lig için en güçlü adayıdır. Yatırımcıda yüzde 25 hissesi ile 3-5 yıl içerisinde yatırımını üçe, beşe katlama şansı vardır. Bu krizde Türk yatırımcılar bu işe girmez. Bu sebepten Eskişehirspor”umuz için en mantıklı iş yabancı yatırımcı aramaktır. Durum vahim!" dedi.


Taraftarlardan gelen soruları da yanıtlayan Şimşek, Eskişehirspor'un bağışlar ve led ekranlar dışında bir geliri olmadığını diğer tüm gelirlerin borçlardan kaynaklı temliklere gittiğini yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.