1919 RUHU BÖYLE 100'E YANSIDI

1919 RUHU BÖYLE 100’E YANSIDI
 Ülkenin Bağımsızlığına inanan dava arkadaşlarının Samsun’dan başlattığı Kurtuluş Mücadelemizin 100. Yıl dönümünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kutlama büyük beğeni topladı. Zafer...

 


ülkenin Bağımsızlığına inanan dava arkadaşlarının Samsun’dan başlattığı Kurtuluş Mücadelemizin 100. Yıl dönümünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kutlama büyük beğeni topladı.


 


Zafer Koşusuyla Başladı


Gar önünde Zafer Koşusuyla başlayan etkinlikler Valilik Meydanı’nda çelenk sunma töreni ile devam ederken, büyük beğeni alan gösteriler yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.


Programa Vali özdemir çakacak, Eskişehir Millet Vekili Harun Karacan, Eskişehir Millet Vekili Utku çakırözer, Büyükşehir Belediye Başkan Yılmaz Büyükerşen ve Protokol üyeleri katıldı.


 


“100. Yıl Milli Mücadele coşkusunu sevgi, saygıyla kutluyorum”


İl Müdürümüz Ali Osman Tatlısu yaptığı konuşmasında “Bayrağımız hür olarak vatan toprakları üzerinde dalgalanıyorsa, bunu borçlu olduğumuz şehitlerimiz, Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.  Tüm gençlerimizin ve Eskişehir halkının 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı ve 100. Yıl Milli Mücadele coşkusunu sevgi, saygıyla kutluyorum” dedi.


 


Tam Not Aldı


Daha sonra Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında derece alan Milli sporcularımıza ödül töreni gerçekleştirildi. ödül töreninin ardından Halkoyunları ekibi gösterisi, Milli Sporcularımız tarafından Karate, Eskrim, Judo ve Cimnastik gösterileri sergilendi. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen program izleyicilerden büyük beğeni aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.