KAYA KARDEŞLERDEN TEŞEKKÜR

KAYA KARDEŞLERDEN TEŞEKKÜR
  Kupayı finalde kaybeden, ligi ise üçüncü sırada tamamlayan Selkaspor’da başkan Mert Kaya ve yönetim kurulu üyeleri tüm sezon boyunca yanlarında olan herkese teşekkür etti. Beton Adamları, özelikle iç saha maçlarında...

 


 Kupayı finalde kaybeden, ligi ise üçüncü sırada tamamlayan Selkaspor’da başkan Mert Kaya ve yönetim kurulu üyeleri tüm sezon boyunca yanlarında olan herkese teşekkür etti.


 


Beton Adamları, özelikle iç saha maçlarında yalnız bırakmayan Eskişehirli sporseverlere Selkaspor Yönetimi teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Kazanılan Göztepe karşılaşması sonrasında Başkan Mert Kaya yaptığı açıklamada; " Takımımız bu sezon iyi işler yaptı. özellikle Türkiye Kupasını Eskişehir'e getirebilirdik ama olmadı ve şansız bir şekilde maçı kaybettik. Takımımızı ve teknik heyetimizi özverili mücadelesinden dolayı  kutluyorum. Taraftarlarımıza da sezon boyunca bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum" dedi.


Kupa finalini kaybeden Selkaspor ligi de 3.sırada tamamlayarak, önümüzde ki  sezon Avrupa kupalarında yer almaya hak kazandı.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.