7 KIRMIZI 61 SARI

7 KIRMIZI 61 SARI
  Eskişehirspor 2018-2019 sezonunda 7 kırmızı 61 sarı kart gördü.Türkiye Futbol Federasyonu 2018-2019 sezonunun kart raporunu yayımladı. Rakamlara göre Eskişehirspor sezonun en az sarı kart gören takımı oldu. 61 sarı kart...

 


 


Eskişehirspor 2018-2019 sezonunda 7 kırmızı 61 sarı kart gördü.


Türkiye Futbol Federasyonu 2018-2019 sezonunun kart raporunu yayımladı. Rakamlara göre Eskişehirspor sezonun en az sarı kart gören takımı oldu. 61 sarı kart ile en centilmen takım durumundaki Kırmızı Şimşekleri 61 sarı kart ile Denizlispor takip ediyor. 68 kart ile de Balıkesirspor üçüncü sırada yer aldı. Ligin en çok sarı kart gören takımı ise 90 kez ile gören Adana Demirspor oldu.


7 KEZ 10 KİŞİ KALDIK!


Eskişehirspor en çok kırmızı kart gören takımlar arasında da 7 kırmızı kart ile ikinci sırada yer alıyor. Hakemlerin özellikle sezonun ilk yarısında genç oyuncuları sık sık kırmızı kart ile oyun dışında bırakması bu sonuca neden olurken 11 kırmızı kart ile Elazığspor ligin en çok kırmızı kart gören takımı oldu.


KIZARDILAR


Es-Es’de kaleci Ekrem, Mehmet Feyzi Yıldırım, Cemali Sertel, Kamal Issah, Mevlüt, Hakan Aslantaş ve Erdal kırmızı kart gören oyuncular oldu. Mehmet Feyzi Yıldırım ise 9 sarı kart ile en çok sarı kart gören oyuncuların başında geldi.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.