GÖKTAN IŞIN ENGEL TANIMIYOR

GÖKTAN IŞIN ENGEL TANIMIYOR
  Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü özel yüzücülerinden Göktan Işın, 3 yıldır Su Sporları Merkezi’nde spor yapıyor. Hedefi milli takıma katılmak olan Işın, katıldığı Türkiye şampiyonalarında başarılar ve madalyalar...

 


 


Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü özel yüzücülerinden Göktan Işın, 3 yıldır Su Sporları Merkezi’nde spor yapıyor. Hedefi milli takıma katılmak olan Işın, katıldığı Türkiye şampiyonalarında başarılar ve madalyalar elde etmeyi sürdürüyor.


 


Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü özel yüzücülerinden Göktan Işın, elde ettiği başarılar ile Eskişehir’i temsil etmeye devam ediyor.


18 yaşında olan ve 3 yıldır Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde spor yapan başarılı yüzücü, 10 – 12 Mayıs tarihlerinde Kocaeli / Gebze’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası’ndan madalyalar ile döndü. Şampiyonada başarı ile mücadele eden Işın, 50m Kelebek Türkiye 3.’sü, 100m Kelebek Türkiye 3.’sü, 200m Kelebek Türkiye 2.’si, 100m Serbest Türkiye 3.’sü, 200m Serbest Türkiye 3.’sü, 200m Ferdi Karışık Türkiye 3.’sü olmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.