ESTÜ'DE KIŞ SPOR OKULLARI TAMAMLANDI

ESTܒDE KIŞ SPOR OKULLARI TAMAMLANDI
  Üniversitemiz 4-12 Yaş Grubu Spor Okullarının Kış Dönemi Programı Sertifia Dağıtım Töreni ile Tamamlandı Spor Bilimleri Fakültesi’nin düzenlediği “4-12 Yaş Grubu için Spor Okulları” programının sertifika takdim...

 


 


üniversitemiz 4-12 Yaş Grubu Spor Okullarının Kış Dönemi Programı Sertifia Dağıtım Töreni ile Tamamlandı


 


Spor Bilimleri Fakültesi’nin düzenlediği “4-12 Yaş Grubu için Spor Okulları” programının sertifika takdim töreni gerçekleştirildi. Eskişehir Teknik üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda 18 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilen etkinliğe; Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Şenyel ve Prof. Dr. Gürsoy Arslan, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlker Yılmaz, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hakan Katırcı, 4-12 Yaş Grubu için Spor Okulları program koordinatörü Doç. Dr. Kerem Yıldırım Şimşek, spor okulu antrenörleri, öğretim üyeleri ile 4 aylık spor okulu eğitimini tamamlayan 4-12 yaş grubu 340 minik sporcu ve aileleri katıldı.


Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Şenyel ve Prof. Dr. Gürsoy Arslan ile Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlker Yılmaz tarafından; Atletizm, Badminton, Basketbol, Cimnastik, Eğitsel Oyunlar, Futbol, Tenis, Okçuluk, Voleybol, Kick Boks ve Yüzme olmak üzere toplam 11 branşta 4 aylık spor okulu eğitimini başarıyla tamamlayan miniklere sertifikaları takdim edildi. Sertifika takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile tören sona erdi.


 “4-12 Yaş Grubu Spor Okulları” Programı yaz döneminde de devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.