ANTRENÖR CAMİASI İFTARDA BULUŞTU

ANTRENÖR CAMİASI İFTARDA BULUŞTU
 Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Eskişehir Şubesi geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde Eskişehir’de görev yapan antrenör ve kulüp yöneticilerini bir araya getirdi. İftarda antrenörlere plaket ve hediyeler takdim edildi Geleneksel...

 


Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Eskişehir Şubesi geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde Eskişehir’de görev yapan antrenör ve kulüp yöneticilerini bir araya getirdi. İftarda antrenörlere plaket ve hediyeler takdim edildi


 


Geleneksel hale geldi


Ramazan ayı dolayısı ile geleneksel hale gelen iftar yemekleri sürüyor. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TüFAD) Eskişehir Şubesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Eskişehir’de görev yapan antrenörleri, spor kulüplerinin yöneticilerini ve spor camiasındaki önemli isimleri düzenlenen iftar yemeğinde bir araya getirdi. Anemon Otel’deki iftar yemeğine katılım bir hayli fazla oldu.


 


İftara yoğun katılım


İftara Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor’a hizmet etmiş başkan ve yöneticilerden Halil ünal, Mesut Hoşcan, Erdoğan Tekgöz, Erdal Şahbaz ve yöneticiler, Eskişehirspor’un unutulmaz tribün lideri Amigo Orhan, GSİM İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, Eskişehirspor’un efsane futbolcuları, TüFAD Başkanı İsmail Dilber ve amatör spor kulüplerinin yöneticileri ile antrenörler katıldı.


 


Ahmet Bingöl’den teşekkür


Yemeğin ardından konuşma yapan TüFAD Şube Başkanı Ahmet Bingöl, Eskişehir’de kendini geliştirmiş yetenekli antrenörlerin olduğuna parantez açtı. TüFAD Şube Başkanı Bingöl, “öncelikle iftar yemeğimize katılan başkan, yönetici ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Sporun gelişmiş olduğu şehrimizde deneyimli ve yetenekli antrenörlerimiz vardır” dedi.


 


Kitap hediye edildi


öte yandan iftar yemeğinde Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, TüFAD Başkanı İsmail Dilber, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu da birer konuşma yaparak spor, sporcu ve antrenörlerin önemine değindi. Konuşmaların ardından TüFAD’a bağlı antrenörlere Futbol öğretim Programı adlı kitap hediye edildi.


 


Amigo Orhan’a Milli Forma


Bu sezon 1. Amatör Küme’den Süper Amatör Küme’ye yükselen Gençlergücü’nün Antrenörü Mehmet Göcen’e Fair-Play plaketi, Eskişehir’de spora hizmet etmiş olan başkan ve yöneticilere plaketler ve Eskişehirspor’un unutulmaz amigosu ve tribün lideri Amigo Orhan’a ise Milli takım forması hediye edildi. ödül ve plaket töreninin ardından hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile iftar yemeği son buldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.