FİNALİSTLER BELLİ OLDU

FİNALİSTLER BELLİ OLDU
Çamlıca Spor salonunda oynanan yarı final maçlarının ardından kızlarda Gündüzalp ile Sami Sipahi, erkeklerde ise Ticaret Odası ile Melahat Ünügür adını finale yazdırdı. Okullar arası Küçükler kız-erkek futsal il birinciliği...

çamlıca Spor salonunda oynanan yarı final maçlarının ardından kızlarda Gündüzalp ile Sami Sipahi, erkeklerde ise Ticaret Odası ile Melahat ünügür adını finale yazdırdı.


 


Okullar arası Küçükler kız-erkek futsal il birinciliği karşılaşmalarında sona gelindi. çamlıca Spor salonunda dün yarı final heyecanı yaşandı.


Günün ilk maçları kızlardaydı. Plevne’yi tek golle Gündüzalp ile Mimar Sinan Orta Okulu karşısında 3-0 kazanan Sami Sipahi Orta Okulu finale kalan ekipler olmayı başardı.


Erkeklerde ise Şehit Barış öztürk karşısında 4-0 kazanan Ticaret Odası ile Battalgazi’yi 7-1 yenen Melaat ünügür diğer finalistler oldular.


 


Kupalar Yarın Sahiplerini Bulacak


Turnuvada şampiyonlar yarı netleşecek. Kızlarda ve erkeklerde oynanacak müsabakaların ardından dereceye giren tüm ekiplere kupa ve madalyaları takdim edilecek.


KIZLAR




















10:00



Plevne özel İdare Ortaokulu



Mimar Sinan Ortaokulu



3.’LüK 


 

11:30



Gündüzalp Ortaokulu



Sami Sipahi Ortaokulu



 FİNAL


 

ERKEKLER


















10:45



ŞHT BARIŞ öZTüRK O.O



3.LüK-4.LüK



BATTALGAZİ O.O



12:15



TİCARET ODASI O.O



FİNAL



MELAHAT üNüGüR O.O



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.