ADINA YAKIŞIR ŞEKİLDE SON BULDU

ADINA YAKIŞIR ŞEKİLDE SON BULDU
Ekipler, son günde  Kümbetakpınar’da 17,47 kilometre uzunluğundaki "Alfa" ile Dereyalak mevkisinde 14,35 kilometre uzunluğundaki "19 Mayıs 1919" etapların ikişer kez geçtikten sonra Espark Alışveriş Merkezi’nde bitiş podyumuna...

Ekipler, son günde  Kümbetakpınar'da 17,47 kilometre uzunluğundaki "Alfa" ile Dereyalak mevkisinde 14,35 kilometre uzunluğundaki "19 Mayıs 1919" etapların ikişer kez geçtikten sonra Espark Alışveriş Merkezi'nde bitiş podyumuna ulaştılar.


 


çekişmeli geçen mücadeleler sonunda Genel Klasmanda Murat Bostancı ile Vatansever ikisi şampiyonluk ipini göğüslerken, Eskişehirli yarışçılardan Ender Banaz ilk gün pist dışına çıkınca ESOK Rallisini tamamlayamadı. 


 


Türkiye Ralli Şampiyonası, Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ve Zafer Vatansever Ralli Kupası'na da puan veren Uluslararası ESOK Rallisi, dün düzenlenen görkemli törenle son buldu. Ekipler, son günde  Kümbetakpınar'da 17,47 kilometre uzunluğundaki "Alfa" ile Dereyalak mevkisinde 14,35 kilometre uzunluğundaki "19 Mayıs 1919" etapların ikişer kez geçtikten sonra Espark Alışveriş Merkezi'nde bitiş podyumuna ulaştılar. çekişmeli geçen mücadeleler sonunda Genel Klasmanda Murat Bostancı ile Vatansever ikisi şampiyonluk ipini göğüslerken, Burak çukurova ile Murat  Bostancı ikili ise ikinciliği elde etti. Deniz Fahri ile  Bahadır Gücenmez  ikilisi de üçüncü olarak yarışı tamamladı.


 


Banaz Yarışı Tamamlayamadı


Eskişehirli yarışçılardan Ender Banaz ilk gün pist dışına çıkınca ESOK Rallisini tamamlayamadı.  Rallinin sponrsporlardan olan Banaz ailesinden Ender Banaz  ise yarışı üçüncü tamamlayan  Deniz Fahri ile Bahadır Gücenmez ikilisine kutlayarak ödüllerini takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.