BADMİNTONCULAR SIRBİSTAN'DA ESİYOR

BADMİNTONCULAR SIRBİSTAN’DA ESİYOR
 Ağustos ayında Polonya da yapılacak olan Avrupa şampiyonası öncesi 13-16 Haziran tarihleri arasında Sırbistan Novi Sad şehrinde yapılan U17 uluslararası badminton müsabakalarında ilimizi 3 sporcu temsil ediyor. Eskişehirli badmintoncular...

 Ağustos ayında Polonya da yapılacak olan Avrupa şampiyonası öncesi 13-16 Haziran tarihleri arasında Sırbistan Novi Sad şehrinde yapılan U17 uluslararası badminton müsabakalarında ilimizi 3 sporcu temsil ediyor.


 


Eskişehirli badmintoncular Avrupa şampiyonasına bileniyor.13-16 Haziran tarihleri arasında Sırbistan’ın Novi Sad şehrinde gerçekleştirilmekte olan U17 uluslararası badminton müsabakalarında ilimizi 3 sporcu temsil ediyor.


Antrenör Nihat Horasan önderliğinde sporcular Ayşegül Yemişen, Kerem çınar ve Kerem Ahmet özder Ağustos ayında Polonya da yapılacak olan Avrupa şampiyonası öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçiriyor. 3 ay içinde 4 uluslararası turnuva deneyimimiz oldu diyen antrenör Nihat Horosan “12 Temmuz’da Bulgaristan’da yapılacak olan turnuvayla hazırlık dönemini bitirmiş olacağız. Bu zorlu süreçte yanımızda olan başta il müdürümüz Ali Osman Tatlısu olmak üzere sporcuların Kulübü DSİ Bentspor yönetimine ve yöneticimiz Serkan Azdiken’e şahsım ve sporcularım adına teşekkür ederim” dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.