ŞEKER GİBİ FUTBOL OKULU AÇILDI

ŞEKER GİBİ FUTBOL OKULU AÇILDI
 Her yaz sezonu açtığı futbol okuluyla çok sayıda futbolcu adayına eğitim veren Şekerspor’da dün yaz okulu kayıtları başladı. Kayıt olan sporcular Şeker Halı Sahası’nda bir araya geldi. Kayıtlar sürerken 250 sporcunun...

 Her yaz sezonu açtığı futbol okuluyla çok sayıda futbolcu adayına eğitim veren Şekerspor’da dün yaz okulu kayıtları başladı. Kayıt olan sporcular Şeker Halı Sahası’nda bir araya geldi. Kayıtlar sürerken 250 sporcunun yaz boyu eğitim alması bekleniyor.


 


Sahaya çıktılar


İlimizin köklü kulüplerinde Şekerspor’da futbol yaz okulu kayıtları dün başladı. Şeker Halı Sahası’nda toplanan ve kayıt olan sporcular ilk gün formalarını ve çantasını aldı. Heyecan içindeki minikler, forma ve kramponlarını giyerek halı sahada kendi aralarında futbol oynamanın mutluluğunu yaşadı.


 


Antrenörler Yarın Başlayacak


Şekerspor U-16 Takımı’nın Bolu’da Türkiye Şampiyonası’nda olması nedeniyle antrenörler Osman Esen ile Erol Kaya’da Bolu’daydı. İkilinin pazartesi günü Eskişehir’de olup yaz okulunda eğitim alacak olan sporcuların başında olacağı bildirildi.


 


Veliler Bilgilendirildi


çok sayıda aile çocuğunu Şekerspor futbol yaz okuluna kaydederken, yetkililer sayının 250’ye ulaşmasını beklediklerini ifade etti. Şekerspor Mali Sekreteri Kemal Kaya kayıt için gelen velileri bilgilendirdi. Futbol kültürü olan bir kulüp olduklarını ifade eden Kaya, velilerin içinin her zaman rahat olmasını istedi.


 


Kayıtlar 23 Haziran’a


Kadar Devam Edecek


Basın mensuplarını da açıklamalarda bulunan Kaya, futbol yaz okulu çalışmalarının 3 ay süreceğini ifade etti. Kaya, “Kayıtlarımız bugün (dün) resmen başladı. 23 Haziran’a kadar devam edecek. Pazartesi gününden itibaren düzenli bir şekilde antrenmanlar başlayacak. 2005 ile 2013 doğumlu sporcular kayıt yaptırabiliyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.