İTALYAN GENOA TAKIMI ESKİŞEHİR'E GELECK

İTALYAN GENOA TAKIMI ESKİŞEHİR’E GELECK
   Yeni sezon için 1 Temmuz’da toplanacak olan Şimşekler 3-14 Temmuz tarihleri arısında ise Polonya’nın Varşova kentinde ilk kampı yapacak.  17-29 Temmuz tarihleri arısında ise Afyon Çakmak otelde ikinci kampı yapacak olan...

 


  Yeni sezon için 1 Temmuz’da toplanacak olan Şimşekler 3-14 Temmuz tarihleri arısında ise Polonya'nın Varşova kentinde ilk kampı yapacak.  17-29 Temmuz tarihleri arısında ise Afyon çakmak otelde ikinci kampı yapacak olan Eskişehirspor büyük bir değişiklik olmadığı takdirde ise 30 Temmuz akşamı İtalya Serie A takımlarından Genoa ile Eskişehir’de özel maç yapacak.


KAMP POLONYA’DA


Eskişehirspor’un yeni sezondaki maç programı da bili olmaya başladı.


2019-2020 futbol sezonu için 1 Temmuz’da Eskişehir’de toplanacak olan Şimşekler 3 gün boyunca Eskişehir’de sağlık muayenesi ve ön hazırlık yapacak. 3 Temmuz’da Polonya'nın Varşova kentine uçacak olan Şimşekler 14 Temmuz’a kadar burada yeni sezon için güç ve enerji depolayacak.  Eskişehirspor 13 Temmuz’da da ilk hazırlık maçını Polonya’da yapacak.


AFYON’DA 3 MAç VAR


Yurt dışı dönüşü 2 gün izin yapacak olan Es-Es’li oyuncular 17 Temmuz’da da Afyon çakmak otelde bir araya gelecek. Burada daha çok taktik çalışmalarına ağırlık verecek olan Şimşekler  21 Temmuz’da bir hazırlık maçı yapacak. Bu maç için görüşmeler sürüyor.  Ayrıca 24 Temmuz’da ise Fas süper lig ekibi FUS Rabat ile karşılaşacak olan Şimşekler 27 Temmuz’da ise İtalyan takımı Frasinone ile karşı karşıya gelecek.


GENOA TAKIMI İLE MAç VAR


29 Temmuz’da Afyon kampını tamamlayacak olan Eskişehirspor izin yapmadan kente dönüp Eskişehir Yeni Atatürk stadyumunda büyük bir değişiklik olmadığı takdirde 30 Temmuz akşamı İtalya Serie A takımlarından Genoa ile karşı karşıya gelecek.


SEZON AçILIŞI 7 VEYA 8 AĞUSTOS’DA


Şimşekler yeni sezon açılışına da bu sezon süper lig takımı davet edecek.  7 veya 8 Ağustos’da yapılacak olan sezon açılışına bir süper lig takımı katılacak. Bu konuda da 3-4 takım ile görüşmelerin yapıldığı ve önümüzdeki günlerde hangi takım olacağı netleşecek.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.