KAMERSPOR'DA MADALYA SEVİNCİ

KAMERSPOR’DA MADALYA SEVİNCİ
Kamerspor’dan Hatice Aysima Turhan iki kategoride de üst üste şampiyon olmayı başardı. Aysima Turhan’ın yanı sıra Aybüke Düven de birincilik madalyasını aldı. Şükrüye Sena Yürümez ikinci ve Efe Mert Çırak üçüncülüğü...

Kamerspor’dan Hatice Aysima Turhan iki kategoride de üst üste şampiyon olmayı başardı. Aysima Turhan’ın yanı sıra Aybüke Düven de birincilik madalyasını aldı. Şükrüye Sena Yürümez ikinci ve Efe Mert çırak üçüncülüğü elde etti.


 


 


Minikler ve Yıldızlar Tekvando il birinciliğinde başarı olan kulüplerden birisi de Kamerspor oldu. Kulüp Başkanı ve Antrenör Abdullah Turhan gözetimindeki tekvandocular şampiyonaya damga vurmayı başardı. Kamerspor’dan Hatice Aysima Turhan iki kategoride de üst üste şampiyon olmayı başardı. Aysima Turhan’ın yanı sıra Aybüke Düven de birincilik madalyasını aldı. Şükrüye Sena Yürümez ikinci ve Efe Mert çırak üçüncülüğü elde etti. Müsabakalar sonrasında derece yapan sporcular kürsüye çıkarak madalyalarını aldı. Kamerspor Kulüp Başkanı ve Antrenörü Abdullah Turhan derece yapan sporcularına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.