ELİTLERE DURMAK YOK

ELİTLERE DURMAK YOK
Dsi Bentspor’da yaz okulların yanı sıra kışın da çalışmalara devam eden Elit sporcular antrenörleri gözetiminde hafta içi de çalışmalarına başladı. Dsi Bentspor’da elit voleybolculara durmak yok.Voleybolda her yıl yüzlerce...

Dsi Bentspor’da yaz okulların yanı sıra kışın da çalışmalara devam eden Elit sporcular antrenörleri gözetiminde hafta içi de çalışmalarına başladı.


 


Dsi Bentspor’da elit voleybolculara durmak yok.


Voleybolda her yıl yüzlerce sporcuya eğitim veren DSİ Bentspor’da  yaz okulların yanı sıra kış okullarında da eğitim gören Elit sporcular yaz döneminde de eğitime ara vermiyor.


Değişik yaş 2008 doğumlular Elit sporcular antrenörler Şener Yiğit ve İrem çangalgil gözetiminde çalışırken, 2007 Elit midi gurubu ise antrenör Kazım Tokat gözetiminde antrenman yapıyor.


Yoğun bir tempoda çalışan ve kulüp ve okul maçlarında da forma giyen bayan sporcuların tek hedefi ileri de iyi birer voleybolcu olmak.


DSİ Bentspor voleybol antrenörü Kazım Tokat “Okulların kapanması ile birlikte Elit sporcularımızla hafta içi de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dsi Bentspor olarak her zaman söylediğimiz gibi hedefimiz Eskişehir ve Türk voleyboluna yetenekli sporcular kazandırmak” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.