KUTLAMA COŞKULU GEÇECEK

KUTLAMA COŞKULU GEÇECEK
Eskişehirspor’un 54. Yıl kutlamaları yarın yapılacak. Kutlamalara Haluk Levent ve Beyazıt Öztürk gibi isimler davet edildi. Eskişehirspor’un 54. Yaş günü yarın Adalar Migros önü Porsuk üzerinde kutlanacak.Geleneksel hale...

Eskişehirspor’un 54. Yıl kutlamaları yarın yapılacak. Kutlamalara Haluk Levent ve Beyazıt öztürk gibi isimler davet edildi.


 


Eskişehirspor’un 54. Yaş günü yarın Adalar Migros önü Porsuk üzerinde kutlanacak.


Geleneksel hale gelen kutlamalarda 10. sene olması dolayısıyla bir kaç sanatçıyla görüşülüyor. Kutlamaların coşkulu geçmesi adına kente önemli isimler davet edildi… Kutlamalara Eskişehirspor Başkanı Osman Taş, yönetim, futbolcular ve teknik kadro katılacak. Kutlamalarda Başkan Taş’ın önemli açıklamalarda bulunması ve müjdeler vermesi bekleniyor.


Konuyla ilgili olarak Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri “Haluk Levent ve Beyazıt öztürk gibi isimleri davet ettik. Umarım olumlu dönüş alırız. Birlik beraberlik için çok önemli olan kutlamalarımıza tüm şehrimizi bekliyoruz” dedi.  Siyah Kırmızılı kulübün kutlamalarının her zaman olduğu gibi coşkulu geçmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.