ÖNCE İMZA SONRA VEDA

ÖNCE İMZA SONRA VEDA
ÖNCE İMZA ATTIEs-Es’de sözleşmesi biten Fıratcan Trabzonspor’a imza attı. Trabzonspor’dan KAP’a yapılan açıklamada "Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Fıratcan Üzüm ile opsiyon hakkı şirketimize ait olmak üzere...

öNCE İMZA ATTI


Es-Es’de sözleşmesi biten Fıratcan Trabzonspor’a imza attı. Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklamada "Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Fıratcan üzüm ile opsiyon hakkı şirketimize ait olmak üzere 3+1 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya; 2019-20 futbol sezonu için 340.000.-TL garanti ücret ödenecek olup maç başına 6 bin lira, sonraki yıllar için üFE+TüFE ortalamasına göre artış yapılacaktır” denildi. Fıratcan Es-Es ile pazarlığa bile yanaşmamıştı.


VEDA ETTİ


Oyuncu imzanın ardından da Instagram hesabından bir veda mesajı yayınlayarak "Sayın Eskişehirliler, kapısından girdiğim ilk günden itibaren bu noktaya gelmeme yardımcı olan kulübümüzün yöneticilerine, hocalarıma, kulüp çalışanlarımıza, şehirde üstümde emeği olan herkese minnettarım. Desteklerini hiç esirgemeyen büyük taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu şanlı formayı giymekten büyük onur ve gurur duydum. Bugün kariyerimde yeni bir sayfa açmaya karar verdim. Eskişehirspor'u her zaman tribünden ve ekrandan desteklemeye devam edeceğim. Hakkınızı helal edin, tekrar görüşeceğimiz güne kadar Allah’a emanet olun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.