EBRAR YİĞİT AYDIN'DAN ALT YAPIYA ZİYARET

EBRAR YİĞİT AYDIN’DAN ALT YAPIYA ZİYARET
  Eğitim aldığı altyapıyı unutmayan Ebrar Yiğit Aydın futbol yaz okulu antrenmanına gelerek, hocalarını da ziyaret etti ve başarı dileklerini iletti. Eskişehirspor Altyapı Futbol Okulu çalışmaları Kanlıkavak Tesisleri’nde...

 


 


Eğitim aldığı altyapıyı unutmayan Ebrar Yiğit Aydın futbol yaz okulu antrenmanına gelerek, hocalarını da ziyaret etti ve başarı dileklerini iletti.


 


Eskişehirspor Altyapı Futbol Okulu çalışmaları Kanlıkavak Tesisleri'nde devam ediyor.


Eskişehir Alt Yapı Derneği futbol yaz okuluna bu yılda ilgi büyük oldu.


Kayıtların devam ettiği futbol yaz okuluna şuana kadar yaklaşık 400 sporcu katıldı. Son çalışmaya Eskişehirspor kalecisi Ebrar Yiğit Aydın da katılarak geleceğin futbolcularına destek oldu. Eğitim aldığı altyapıyı unutmayan Ebrar, hocalarını da ziyaret ederek başarı dileklerini iletti. Eskisehirspor Kanlı Kavak Altyapı Tesisleri’nde antrenörler Selahattin örçüm, Muhsin çakallı, Orhan Kamacı, Berkant Ongan, ümit Tosun ve Ahmet Süer öztürk geleceğin futbolcu adaylarına eğitim veriyor.


Haftanın 7 günü ara vermeden devam eden eğitimlerde minikler yaş gruplarına göre özel antrenman programlarına tabi tutuluyorlar. Eğitimler sonunda yetenekli olanlar Eskişehirspor futbol alt yapısına kazandırılacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.