"BİZ SUSTUKÇA BAŞARILAR BASİTE İNDİRGENİYOR"

“BİZ SUSTUKÇA BAŞARILAR BASİTE İNDİRGENİYOR”
Badmnton antrenörü Nihat Horosan sosyal medya üzerinden sitem etti. Kolay elde edilebilecek başarılara imza atmamalarına rağmen başarılarının basite indirgenmesinden yakınan Horosan  “Bu sporcular ilimizi ve ülkemizi temsil ediyor...

Badmnton antrenörü Nihat Horosan sosyal medya üzerinden sitem etti. Kolay elde edilebilecek başarılara imza atmamalarına rağmen başarılarının basite indirgenmesinden yakınan Horosan  “Bu sporcular ilimizi ve ülkemizi temsil ediyor madalya getiriyor. Eskişehir’in bir çok saygın iş adamından bu vatan ve millet için ter döken kardeşlerimize destek bekliyor” dedi.


 


Eskişehir Badmintonda ulusal ve uluslararası baz da başarısını sürdürmeye devam ediyor.


Ankara’dan Eskişehir’e badmintonda başarılı olmak milli formayı giymek için gelen Kerem Ahmet özder’i 2 yıl gibi kısa sürede tek ve çift kategorilerde milli takıma soktuklarını belirten Nihat Horosan şu ifadelere yer verdi:


“Ulusal ve uluslararası müsabakalarda milli takım formasını giydirerek birçok sporcumuza madalya kazandırdık. Kerem çınar da aynı şekilde milli formayı giyerek ülkemize madalya kazandırdı ve saygılı duruşuyla herkesin saygısını kazandı. Ayşegül Yemişen zaten her katıldığı müsabakada ilk 3’teki yerini koruyor. Bu başarılar kolay olmuyor. Fakat biz sustukça da bu başarılar basite indirgeniyor. Bu sporcular ilimizi ve ülkemizi temsil ediyor. Ve madalya getiriyor. Eskişehir’in birçok saygın iş adamından da bu vatan ve milleti için ter döken kardeşlerimiz destek bekliyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.