Kadebostany'a Forma Jesti

Kadebostany’a Forma Jesti
 Kadebostany’nin Eskişehirspor sevgisi Boğazın Kırmızı Şimşekleri Derneği, İstanbul konseri için Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü müzik grubu Kadebostany üyelerine Eskişehirspor forması hediye etti. Eskişehirspor’a duydukları...

 


Kadebostany'nin Eskişehirspor sevgisi Boğazın Kırmızı Şimşekleri Derneği, İstanbul konseri için Türkiye'ye gelen dünyaca ünlü müzik grubu Kadebostany üyelerine Eskişehirspor forması hediye etti.


 


Eskişehirspor'a duydukları sevgi ile hafızalara kazanan dünyaca ünlü İsviçreli müzik grubu Kadebostany, İstanbul konseri öncesi Eskişehirspor formaları ile poz verdi. Konser öncesi kuliste grup üyelerini ziyaret eden Boğazın Kırmızı Şimşekleri Derneği heyeti, Eskişehirspor forması hediye etti.


Ziyaretle ilgili bilgi veren Boğazın Kırmızı Şimşekleri Derneği Başkanı Selahattin Erdoğan "Bugün dünyaca ünlü müzik grubu Kadebostany grubunu İstanbul'daki konserleri öncesinde ziyaret ederek hem Eskisehirspor adına hem de Boğazın Kırmızı Şimşekleri Derneği adına forma ve atkı hediye ettik” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.