YÜZÜCÜLERİMİZ TARİH YAZDI

YÜZÜCÜLERİMİZ TARİH YAZDI
Türk yüzücülüğü adına bir ilki başararak tarih yazan Milli takımımızda antrenör Aybars Sawiş’de görev yaptı ve sporcularından Sudem Denizli 200M Sırtüstü yarışında 02.17.26 ile Şampiyona birincisi olurken, 4x50 mix...

Türk yüzücülüğü adına bir ilki başararak tarih yazan Milli takımımızda antrenör Aybars Sawiş’de görev yaptı ve sporcularından Sudem Denizli 200M Sırtüstü yarışında 02.17.26 ile Şampiyona birincisi olurken, 4x50 mix bayrak takımı müsabakasında 50M Sırtüstü 00:30:26 yüzen sporcumuz Göksu Doğan Şampiyona ikinciliği elde etti.


 


Yıldızlar Yüzme Milli Takımımız Bulgaristan’ın Burgaz şehrinde 17 ülkenin katılımı ile 3 gündür devam eden Comen Akdeniz ülkeleri Yıldızlar Yüzme Şampiyonasında yeni bir tarih yazdı.


Erkelerde 1. Bayanlarda 2. Genel Toplamda ise İtalya’nın ardından 24 puan ile 2. olarak tamamlayan Milli Takımımız, yüzme tarihimizde ilk defa Akdeniz ülkeleri Yıldızlar Kategorisi Yüzme Şampiyonasını (COMEN) hem bayan hem erkek hem de genel toplamda ilk 2 sırada tamamlayarak Türk Yüzme sporu adına bir ilki başararak tarih yazdı.


Eskişehirli antrenör Aybars Sawiş’in antrenör olarak görev yaptığı milli takımımızda sporcularımızdan Sudem Denizli 200M Sırtüstü yarışında 02.17.26 ile Şampiyona birincisi olurken, 4x50 mix bayrak takımı müsabakasında 50M Sırtüstü 00:30:26 yüzen sporcumuz Göksu Doğan Şampiyona ikinciliği elde etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.