ŞİRKETLER SAHAYA İNDİ

ŞİRKETLER SAHAYA İNDİ
 Merakla beklenen Kanal 26 Expo Medya Şirketler Halı Saha Ligi start aldı. Eskişehir’in seçkin 16 şirket takımının mücadele ettiği ligde ilk hafta bol gollü ve çekişmeli maçlar oynandı.  Dört grupta 16 takımın mücadele...

 


Merakla beklenen Kanal 26 Expo Medya Şirketler Halı Saha Ligi start aldı. Eskişehir’in seçkin 16 şirket takımının mücadele ettiği ligde ilk hafta bol gollü ve çekişmeli maçlar oynandı.


 


Dört grupta 16 takımın mücadele ettiği turnuvada bol gollü maçlar oynandı.  Baycan Elektronik ile Otokoç takımları karşılaşırken, son derece çekişmeli geçen maçta Otokoç rakibini 5-4 mağlup etmeyi başardı. Bir diğer mücadelede Magnezit Sanovit takımı ile galibiyet için sahaya çıktı. Her iki yarıda da etkili olan Magnezit 3-0 galip ayrılmasını bildi. Otosan Genç takımı ile Anot Elektrik maçında ise Otosan Genç  daha etkili bir oyun sergiledi ve rakibini 4-1 ile geçti. Günün çekişmeli maçlarından biri de Kafaoğlu ile Rekor Kauçuk arasında gerçekleşti. Kafaoğlu rakibini 3-2 mağlup etti. Esgaz ise yine son derece çekişmeli geçen mücadelede Eldem A.Ş ile zorlu sınava çıktı. Sahadan 4-3 galibiyetle ayrılan Eldem A.Ş oldu. Turnuvanın en farklı galibiyetlerinden birini ise Sarar elde etti. özellikle ikinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Sarar rakibini 8-1 ile geçmeyi başardı. Otosan Veteran takımı ise Dist Organizasyon ile mücadele etti. 10-4 galip ayrılmasını bildi. Krc Elektronikte günün flaş takımları arasında yerini aldı. Savronit takımını 7-0 ile geçerek iyi bir başlangıç yaptı. Galip gelen takımlar gruptan çıkma yolunda önemli avantaj yakaladılar. Sporseverlerinde yakından izlediği maçlar Esbay Halı Sahasında oynanırken, önümüzdeki haftada da grup karşılaşmalarına devam edilecek.  Altı hafta sürecek olan Şirketler Liginde gruplarında ilk iki sırayı alacak takımlar çeyrek finale yükselecek. Sonraki aşama tek maç eleme usulü ile devam edecek. Heyecan ve mücadelenin eksik olmayacağı bu organizasyonda bakalım hangi şirket göğüsleyecek. Organizasyon Komite Başkanı ümit Evsen, karşılaşmaların gollü ve keyifli geçtiğini, tüm sporseverleri maçları izlemeye davet ettiklerini söyledi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.