ES-ES U14'LERİ OSMANELİ İLE DOSTLUK MAÇI YAPTI

ES-ES U14’LERİ OSMANELİ İLE DOSTLUK MAÇI YAPTI
Eskişehirspor Alt yapıda etkinliklerini sürdürüyor. U14 takımı dün Bilecik Osmaneli ile özel maç yaparken, alt yapı koordinatörü Serdal Eroy Osmaneli Belediye başkanı Münür Şahin’e adının yazılı olduğu Eskişehirspor...

Eskişehirspor Alt yapıda etkinliklerini sürdürüyor. U14 takımı dün Bilecik Osmaneli ile özel maç yaparken, alt yapı koordinatörü Serdal Eroy Osmaneli Belediye başkanı Münür Şahin’e adının yazılı olduğu Eskişehirspor forması hediye etti.


 


Eskişehirspor alt yapısı çalışmalarına devam ediyor. U14 takımımız Orhan Kamacı nezaretinde bir dönem Eskişehirspor alt yapısında antrenör olarak çalışan şuan ise Osmaneli Spor İlçe Müdürlüğü’nde spor uzmanı olarak görev yapan çağlar Bozkıran’ın aracılığıyla Bilecik Osmaneli ile özel maç yaptı.


Dostluk köprülerinin oluştuğu maçı bizzat takip eden Alt Yapı Koordinatörü Serdal Eroy kendilerini konuk eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e maç öncesinde adının yazılı olduğu Eskişehirspor forması hediye etti. Osmaneli Spor İlçe Müdürlüğü’nde çalışan çağlar Bozkıran’da  bu sayede Eskişehirli dostlarıyla hasret gidermiş oldu.


Müsabakanın ardından havuz keyfi de yapan Es-EsU14’leri akşam saatlerinde Eskişehir’e döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.