YUNUSEMRE'DE 11 FUTBOLCU TAMAM

YUNUSEMRE’DE 11 FUTBOLCU TAMAM
 Antrenörlüğe Faruk Bayar’ı yardımcılığına ise Yasin Söğüt’ü getiren Gökham Yıldırım iç transferde 8, dış transferde ise 3 oyuncuyla prensipte anlaştı. Yunusmerespor teknik ekibin belirlenmesinin ardından transferde...

 


Antrenörlüğe Faruk Bayar’ı yardımcılığına ise Yasin Söğüt’ü getiren Gökham Yıldırım iç transferde 8, dış transferde ise 3 oyuncuyla prensipte anlaştı.


 


Yunusmerespor teknik ekibin belirlenmesinin ardından transferde de kolları sıvadı.  Kulüp menajeri Abdülkadir ünver ile sürekli irtibat halinde bulunan Gökhan Yıldırım iç transferde Serkan Duyar, Fırat çakar, Görkem Şekerkaya, Sefa Cengiz, Doğuş, Berkay ve Sercan Yılmaz gibi isimlerle prensipte anlaştı.


Dış transferi de sıkı ve gizli tutan Yunusmerspor en son çubukspor’da forma giyen Gostave Bebbe’nin yanı sıra Anadolu üniversitesi’nden kaleci Hamza ve Sinan Gündoğdu ile anlaşmaya vardı. Yunusemre’nin Anadolu’dan Erçin Eskier ile de anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.


Transferi ay sonuna kadar bitirmeyi hedefleyecek temsilcimiz Ağustos ayının ilk haftasının ardından çalışmalarına start vermeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.