ES-ES'TE GÜNDEM MEHMET ÖZCAN

ES-ES’TE GÜNDEM MEHMET ÖZCAN
 4 TAKIM İDDASIEskişehirspor’da dün gündem Mehmet Özcan oldu.Radyospor programcısı Salim Manav Eskişehirspor forması giyen Mehmet Özcan’a Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir kulüplerinin talip olduğunu iddia...

 


4 TAKIM İDDASI


Eskişehirspor’da dün gündem Mehmet özcan oldu.


Radyospor programcısı Salim Manav Eskişehirspor forması giyen Mehmet özcan'a Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir kulüplerinin talip olduğunu iddia etti.


Manav'ın iddiasına göre Fenerbahçe Mehmet özcan için 500 bin Euro bonservis bedeli, bonuslar ile birlikte 750 bin Euro teklif etti. Beşiktaş'ın da devrede olduğunu belirten Manav bonservis bedeli olarak 500 bin Euro bonuslar ile birlikte 900 bin Euro verebileceğini Eskişehirspor yönetimine ilettiğini dile getirdi.Trabzonspor'un da Mehmet özcan ile ciddi olarak ilgilendiğini söyleyen Radyo programcısı Karadeniz temsilcisinin alacağımız olan 480'bin Euro'yu silelim, 250 bin Euro'yu da taksit taksit ödeyelim dediğini ifade etti. Son olarak da Başakşehir isminin Mehmet özcan ile anıldığını söyleyen Salim Manav "Başakşehir isterse bu transferi bitirir. Ben Başakşehir'i diğer kulüplerden bir adım önde görüyorum" dedi.


çAPA “STANDARD LİEGE CİDDİ OLARAK İSTEDİ”


Dün Mehmet ile ilgili konuşan teknik direktör Fuat çapa ise “Mehmet için gelen teklif varsa yönetimimize gelir ve görüşülür. Sadece bitme aşamasına gelen bir görüşmenin olmadığını biliyorum. Bitme aşamasına gelmediği sürece beni bilgilendirmeyecekler. Adı geçen kulüplerin Mehmet'i istediklerini ve görüşmelerin olduğunu biliyorum. Duyuyorum dersem daha doğru olur. Eskişehirspor'un istediği rakamları ben Türkiye'de yer alan kulüplerin kolay kolay vereceğini düşünmüyorum.Mehmet özcan'ı Standard Liege ciddi olarak istedi. Ancak o dönem Eskişehirspor'un bir kongre süreci vardı. O dönem Standard Liege yetkilileri bekleme kararı aldı. Sonra tekrar bir dönüşün olup olmadığını bilmiyorum” dedi.


TAŞ “3 MİLYON EURO'LUK BİR BONSERVİS üCRETİ DüŞüNüYORUZ”


Eskişehirspor Başkanı Osman Taş www.esgazete.com'a konuştu. Mehmet özcan'ın Beşiktaş kulubü ile ilgili transferi gündemden düşmüyor, transfer teklifi yapıldı mı? sorusuna Taş, "Şuan için resmi teklif yok. 3 milyon Euro'luk bir bonservis ücreti düşünüyoruz" dedi.  Peki belirlenen rakam ile gelen kulüpler olursa satış gerçekleşir mi sorusuna Taş, "Teklifi görelim, bakarız" şeklinde cevap verdi.


YöNETİM İYİ TEKLİF BEKLİYOR


Maddi olarak sıkıntı içinde olan Eskişehirspor yönetiminin Mehmet özcan için iyi teklif beklediği öğrenildi. Oyuncu ile ilgili son durumun bu hafta netlik kazanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.