YARI FİNALE ÇIKTILAR

YARI FİNALE ÇIKTILAR
 Şirketler Ligi Futbol Müsabakalarında oynanan çeyrek final maçları sonunda Ford Otosan Genç, Krc Elektro Market, Magnezit A.Ş ve Ford Otosan Veteran takımları yarı finale yükselmeyi başardılar. Expo Medya ve Kanal 26 işbirliğiyle...

 


Şirketler Ligi Futbol Müsabakalarında oynanan çeyrek final maçları sonunda Ford Otosan Genç, Krc Elektro Market, Magnezit A.Ş ve Ford Otosan Veteran takımları yarı finale yükselmeyi başardılar.


 


Expo Medya ve Kanal 26 işbirliğiyle düzenlenen Şirketler Ligi Futbol Müsabakalarında yarı finalistler belirlendi.  çeyrek Final mücadelesinde Ford Otosan Genç ile Baycan takımları karşı karşıya geldi. İlk düdükle birlikte maça fırtına gibi başlayan Ford Otosan takımı ard arda bulduğu gollerle ilk dakikalarda farkı açarak oyunun kontrolünü eline aldı. İlk yarıda rakibine pozisyon vermeyen Ford Otosan Genç  ilk devreyi 3-0 önde kapattı. İkinci yarıda da kaldığı yerden devam eden Ford Otosan Genç  takımı sağlam defansı ve etkili hücumlarıyla rakibine pozisyon vermeyerek maçı 7-0 gibi farklı bir skorla kazanmasını bildi ve adını yarı finale yazdırdı. Bir diğer zorlu maçta Krc ile Anot takımları kozlarını paylaştı.  Maça hızlı başlayan taraf Anot oldu. Krc erken dakikalarda yediği golle 1-0 geriye düştü ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi. İkinci yarı toparlanmaya başlayan Krc takımı skoru 1-1 e getirerek eşitledi. Bulduğu golden sonra moral bulan Krc oyuna ortak olmayı başardı fakat karşılaşmada gol sesi çıkmayınca maç penaltılara taşındı. Penaltılarda Krc’nin kalecisi kalesinde adeta panter kesilerek Anot takımına geçit vermedi. Penaltılarda yarı finale yükselen Krc oldu. Rekor Kauçuk takımı ile Ford Otosan Veteran’da zorlu mücadeleye çıktı.  Maça hızlı başlayan Ford Otosan Veteran ilk dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Yediği gollerden sonra toparlanmaya başlayan Rekor Kauçuk durumu 2-1 e getirerek ilk yarıyı mağlup kapattı. İkinci yarı her iki takımda maça hızlı başladı ama her iki takımdan da gol sesi çıkmadı ve maç 2-1 bitti. Bu skorla yarı finale yükselen takım Ford Otosan Veteran oldu.  Magnesit A.Ş ile Sarar takımları karşı karşıya geldi. İlk düdükle birlikle maça başlayan Magnesit A.Ş takımı oldu. İlk yarının başlarında oyun ortada çekilmeli geçse de devrenin sonlarına doğru kontrolü eline alan Magnesit A.Ş takımı bulduğu golle devreyi önde kapattı. İkinci yarıda da oyun çekişmeli devam etti. çeyrek finalin son maçında Sarar takımı kontra ataklarla gol ararken, savunmada verdiği açıklarla kalesinde goller görerek  geriye düştü. Maçın sonlarına doğru etkili hücumları devam eden Magnesit A.Ş takımı bulduğu gollerle sahadan 5-3 galip ayrılarak yarı finale yükselen taraf oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.