"PİLOT TAKIM İÇİN ORTAK PAYDA DA BİRLEŞECEĞİZ"

“PİLOT TAKIM İÇİN ORTAK PAYDA DA BİRLEŞECEĞİZ”
 Eskişehirspor’un Yunusemrespor ile başlatmayı daha önce planladığı pilot takım uygulamasında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bir ara rafa kalkan bu uygulama için taraflar tekrar görüşmelere başlarken, kulüp Rasim Bob ve başkan...

 


Eskişehirspor’un Yunusemrespor ile başlatmayı daha önce planladığı pilot takım uygulamasında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bir ara rafa kalkan bu uygulama için taraflar tekrar görüşmelere başlarken, kulüp Rasim Bob ve başkan vekili Gökhan Yıldırım açıklamalarda bulundu.


 Rasim Bob Eskişehir futbolu adına ortak paydada birleşmek zorunda olduklarını dile getirirken, Gökhan Yıldırım ise anlaşmaya vardıkları teknik heyet ve futbolcuların mağdur edilmemesi konusunda garanti alması halinde kulübü devredebileceğini dahi söyledi.


 


“U21’DE 40 OYUNCU BOŞA çIKTI”


Eskişehirspor Yunusemrespor ile pilot takım uygulaması konusunda sıcak saatler yaşanıyor. Kulüp başkanı Rasim Bob “U21 takımımızda yaklaşık 40 oyuncumuz boşa çıkıyor. Biz bu çocuklarımızı hem kaybetmemek, hem de iddialı bir ekip oluşturmak adına pilot takım uygulamasını hayata geçirmek istiyoruz. İşin prosedürü %90 bitti diyebilirim.


 


“SAĞLIKLI BİR YAPI OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”


Yunusmerespor’u pilot takım yaparken, tüm amatör futbolunda birleştirici bir güç olmak da istiyoruz. EASKF Başkanı Sadri Atam ile TüFAD Eskişehir Şube başkanı Ahmet Bingöl’ü dahi yönetime alarak, çok sağlıklı ilerleyen bir yapı oluşturmanın derdinde olacağız. Eskişehir futbolu için bir profesyonel takım ne kadar gerekli olduğunu zaten anlatmaya gerek yok. Kulüp başkanımız Osman Taş, Mali Asbaşkanımız Mehmet Şimşek ve Teknik Direktörümüz Fuat çapa ile de bu konuyu son kez konuşarak, kadro oluşumu konusunda da son kararımızı vereceğiz. Kulübün adının dahi değişmesi gündemimizde var. Bu çalışmaları en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız” dedi.


 


“YETER Kİ ESKİŞEHİR FUTBOLU KAZANSIN”


Eskişehirspor’a 112 Bin TL’ye yakın alacağını bağışlayan ve Yunusemrespor’un her şeyi olan Gökhamn Yıldırım da pilot takım uygulaması hakkında açıklama yaptı. Bu uygulamayı Eskişehir’de en çok isteyen ilk kişi olduğunu ve bu konuda gerekli girişimleri yine ilk olarak kendisinin yaptığını hatırlatan Yıldırım “Lige katılım vecibesinin yanı sıra maçlarımızı oynayacağımız Necdet Yıldırım sahası için dahi girişimlerimizi yaptık.  Benim bir beklentim yok. Bunu da gösterdim. Hem siyasi, hem de finansal anlamda kaybetmiş bir adam olarak bunları söylüyorum. Eskişehir futbolunun menfaatleri için ne gerekiyorsa yapmaya da hazırım. Ancak benim şuanda anlaştığım bir teknik ekip, menajer ve 11 futbolcudan oluşan bir grup var. Bu kişilere sözler verdik. Eskişehirspor yönetimi anlaştığım kişilerle yola devam etme kararı alır ve garanti verirse ben kulübü direkt olarak vermeye hazırım. İşin içinde dahi bulunmam. Yeter ki doğru işler yapılsın ve bu şehrin futbolu kazansın” şeklinde konuştu.   


 


BAKALIM NE OLACAK?  


Bilindiği gibi takımın antrenörlüğüne Faruk Bayar’ı, yardımcılığına ise Yasin Söğüt’ü getiren Gökhan Yıldırım iç transferde 8, dış transferde ise 3 oyuncuyla prensipte anlaşmıştı.


Yunusmerespor teknik ekibin belirlenmesinin ardından kulüp menajeri olarak Abdülkadir ünver’i göreve getiren Gökhan Yıldırım, iç transferde Serkan Duyar, Fırat çakar, Görkem Şekerkaya, Sefa Cengiz, Doğuş, Berkay ve Sercan Yılmaz gibi isimlerle prensipte anlaşmış,


dış transfer de en son çubukspor’da forma giyen Türk Asıllı Gostave Bebbe’nin yanı sıra Anadolu üniversitesi’nden kaleci Hamza ve Sinan Gündoğdu ile el sıkışmıştı.


Pilot takım uygulamasının sağlıklı şekilde hayata geçmesi adına bundan sonra ki süreçte neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.