AFYON KAMPI BAŞLIYOR

AFYON KAMPI BAŞLIYOR
 İlk kampı Polonya’da yapan ve ardından 2 gün dinlenen Es-Es’li oyuncular bugün Eskişehir’de toplanıp, öğle yemeğinin ardından da2. Etap kamp çalışmaları için  Afyon Çakmak Hotel’de topbaşı yapacak. Eskişehirspor...

 


İlk kampı Polonya’da yapan ve ardından 2 gün dinlenen Es-Es’li oyuncular bugün Eskişehir’de toplanıp, öğle yemeğinin ardından da2. Etap kamp çalışmaları için  Afyon çakmak Hotel’de topbaşı yapacak. Eskişehirspor Afyon'da dört tane hazırlık maçı oynamayı planlıyor.


Şimşekleri Afyon kampı bugün başlıyor. Eskişehirspor kampta en az 4 özel maç yapacak.


Yeni sezon için 2 Temmuz’da çalışmalara başlayıp, 4 Temmuz’da da Polonya’ya giden Kırmızı Şimşekler 10 günlük kampın ardından 14 Temmuz’da Türkiye’ye dönmüştü.


2 gün izin yapan Es-Es’li oyuncular bugün Eskişehir’de toplanıp, öğle yemeğinin ardından da2. Etap kamp çalışmaları için  Afyon çakmak Hotel’de topbaşı yapacak. Eskişehirspor Afyon'da dört tane hazırlık maçı oynamayı planlıyor.


Teknik direktör Fuat çapa özel maçlar için “Bölgede olan takımlar ile görüşmelerimiz sürüyor. Birazda fikstür önemli. Ona göre bir ayarlama yapacağız. Ancak 4 maç planlıyoruz. Ardından da TSYD Ankara şubesinin turnuvasına katılacağız” dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.