KOMBİNE AÇIKLAMASI

KOMBİNE AÇIKLAMASI
 Eskişehirsporlu yöneticilerden kombineler konusunda net bir açıklama geldi.Sosyal medya üzerinden taraftarları bilgilendiren yöneticiler kombine fiyatlarının ne olursa olsun sabit kalacağını belirttiler.Eskişehirspor Kulübü...

 


Eskişehirsporlu yöneticilerden kombineler konusunda net bir açıklama geldi.


Sosyal medya üzerinden taraftarları bilgilendiren yöneticiler kombine fiyatlarının ne olursa olsun sabit kalacağını belirttiler.


Eskişehirspor Kulübü Disiplin Kurulu üyesi Tamer Yavuz yaptığı sosyal medya paylaşımında, "Taraftarımız geçmiş senelerde ki gibi kombine fiyat ayarlaması yapılacağını düşünüyor olabilir. Birçok kez bu konuda açıklama yapıldı. Ancak bir kez daha duyurmakta fayda var. Bu sene kombine fiyatları değişmeyecek." ifadelerini kullandı.


Eskişehirspor Kulübü Sosyal İşlerden Sorumlu Asbaşkanı özgür Marankoz da yayınladığı sosyal medya paylaşımında, "Kişilere, partilere, kurumlara, derneklere, vakıflara, cemaatlere ucuz kombine ve loca devri kapanmıştır. Kaçıncı haftada olursak olalım, takımımızın durumu ne olursa olsun, sezon başında fiyatlar nasıl açıklandıysa öyle devam edecek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.