ES-ES'TE SIKINTI BİTMİYOR

ES-ES’TE SIKINTI BİTMİYOR
  Yeni sezon hazırlıklarına sıkıntılı başlayan ve Polonya kampına bazı önemli oyuncularından eksik giden Kırmızı Şimşekler Afyon kampına da sıkıntılı gitti.Es-Es’de  Emre Güral, Sissoko ve Milinkoviç yine kafile...

 


 Yeni sezon hazırlıklarına sıkıntılı başlayan ve Polonya kampına bazı önemli oyuncularından eksik giden Kırmızı Şimşekler Afyon kampına da sıkıntılı gitti.Es-Es’de  Emre Güral, Sissoko ve Milinkoviç yine kafile de yer almadı.  


 Eskişehirspor teknik direktörü Fuat  çapa  “ Pasaportunu kaybettiği için Sissoko biraz gecikmeli gelecek. Emre Güral ve Milinkoviç'in bu takımda kalmalarını ve bizimle devam etmelerini isterim” dedi.


YİNE YOKLAR


Şimşekler Polonya kampına olduğu gibi Afyon kampına da sıkıntılı gitti. Yine Emre Gürül, Sissoko ve Milinkoviç kafile de yer almadı.  


özellikle ödemeler konusunda büyük sıkıntı yaşanan Eskişehirspor’da başkan Osman Taş oyunculara Polonya kampı öncesi söz vermişti. Ancak ödemeler yapılmadığı için oyuncular aynı Polonya kampına olduğu gibi Afyon kampına da sıkıntılı gitti. Es-Es kafilesinde 26 oyuncu yer aldı.


“SİSSOKO PASAPORTUNU KAYBETMİŞ”


Dün yolculuk öncesi konuşan Eskişehirspor teknik direktörü Fuat  çapa  “Kadroya dahil olmasını beklediğimiz isimler var. Bu isimlerin katılıp katılmaması bizim sezon içerisindeki hedeflerin belirlenmesini sağlayacak. Pasaportunu kaybettiği için Sissoko biraz gecikmeli gelecek. Kendisi bir aksilik olmazsa Cumartesi günü Afyon kampına katılacak. Emre Güral ve Milinkoviç'in bu takımda kalmalarını ve bizimle devam etmelerini isterim. Kendilerinin beklentilerini hepimiz biliyoruz. Yönetimimiz görüşmelerini devam ettiriyor. İnşallah bizimle devam ederler” dedi.


“TAŞ İLE KISA GöRüŞTüM”


çapa başkan ile kısa bir görüşme yaptığını da belirterek “önceki akşam Osman Taş ile kısa bir görüşmemiz oldu. Açıkçası beklediğim gibi bir görüşme olmadı. çok fazla detaya girmenin bir anlamı yok. Yönetim kendi arasında oturup değerlendirecek. ödeme konuları gibi idari meseleler onların ilgilendiği konular. Ben bu sezon sadece sahanın içerisi ile ilgileneceğim” dedi.


öNCE TOPLANTI SONRA YOLCULUK


Daha önce saat 13.30 olarak açıklanan gidiş saati teknik direktör Fuat çapa’nın oyuncular ile toplantısı üzerine saat 14.30’a alandı. Fuat hocadan bazı oyuncuların maddi konular ile istek de bulunduğu öğrenilirken, çapa’nın yolculuk öncesinde sürekli telefon ile konuşması da dikkat çekti. öte yandan Fuat hoca ve sportif direktör Ayhan Taşçı, takım otobüsü ile değil de özel araç ile Afyon’a gitmesi dikkat çekti.


“KADRO DüŞECEK”


Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat çapa, Afyonkarahisar kampına hareket etmeden önce açıklamalarda bulundu. Polonya kampı için desteklerinden dolayı İlengiz arkadaşına teşekkür eden çapa, Kamp sonrası 35-36 kişilik kadronun 25-26’ya düşüreceğini belirtti. çapa, “Polonya’da en verimli kamp dönemimizdi, oyuncuların tam olarak motive olmaları ve ciddiyetle çalışmaları bizi mutlu etti. Geçtiğimiz sezonu bireysel anlamda değerlendirerek, gelecek sezondan beklentilerimizi konuştuk. çok iyi bir karşılaşma oynadık, iyi işler yaptık ilk maçta, bu kamptan sonra ikinci bir kamp sürecimiz olacak. İlk kampa katılamayanlar Afyon’da yer alacaklar. Afyon'da  hazırlık maçlarımızda bugüne kadarki çalışmaların yansımasını göreceğiz. Bu maçlar sonunda da sayı olarak kalabalık gidiyoruz. 35-36 kişilik kadrodan 25-26’ya düşüreceğiz. Bu sayıyı bu da rekabeti arttıracak. böylece sezon boyunca çalışacağımız oyuncuları belirlemiş olacağız. Bunu yaparken de kulübün tablosunu da göz ardı etmeyeceğiz. önce yöneticilerimizi dinleyeceğiz, bizden saha içinde beklentileri ne, eksi 6 puanımız ve maddi sıkıntılarımız var, hedefleri onlardan durduktan sonra belirleyeceğiz. Kadro planlamasını ona göre yapacağız" dedi.


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.